Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Podpora erekce

Příroda vás zradila? Zkuste naše afrodiziakum!

Autor článku: redakce Zerex.cz 22.04.2017 00:00 lék na erekci

Vůně a chutě nás provázejí odjakživa. Některé jsou natolik smyslné, že umí vzbudit naši sexuální touhu. Tak třeba esenciálních olejů s afrodiziakálními účinky je celá řada. Patří mezi ně exotický ylang-ylang, intenzivní aroma růže, orientální santalové dřevo, omamný jasmín. Stačí pár kapek v aromalampě, příjemné, intimní prostředí, přítomnost milovaného partnera – a vzrušujícím sexuálním hrátkám nestojí nic v cestě.

Jezte čokoládu!

To samé platí i pro některé lahůdky a pokrmy. Když se naservírují ve správný okamžik, umí také solidně rozhýbat naši zlenivělou sexuální výkonnost. U někoho zabírají hned „na první dobrou“, u někoho ani náhodou. I když se naši přátelé budou dušovat, že datle, čokoláda nebo med v žádném případě nezklamou, může se stát, že s naším sexuálním apetitem to ani nepohne. Sice si na těchto delikatesách pochutnáme, ale chuť náruživě se pomilovat v nás žádná z nich nezažhne. Můžeme si postěžovat, že je to nespravedlivé, ale tím se nic neřeší. Kudy z tohoto začarovaného kruhu, kdy dostupná přírodní afrodisiaka selhala, ven? Vzdát se dobrého vztahu jen proto, že sexuální vitalita a náruživost z něj vyprchala? Nebo setrvat a na krásné, dlouhé milování pouze sentimentálně vzpomínat?

Přírodní lék na erekci

Existuje ještě třetí možnost, a tou je zkusit přírodní tabletky na erekci Zerex. Neriskujete žádné vedlejší účinky, nemáte co ztratit, můžete jen získat. S největší pravděpodobností se nevrátí zpět pouze chuť na sex, ale i dávno ztracená výkonnost a mimořádná výdrž. A jak tyto tabletky vznikly? Odborníci dali hlavy dohromady a vznikl ryze přírodní preparát, který nemá žádné nepříjemné vedlejší účinky. Kromě extraktů z tradičních bylin tablety obsahují i důležité aminokyseliny. To, že jste si tabletku vzali, poznáte zhruba do hodiny a tento efekt vydrží následujících 36 hodin. I když sex neznamená ve vztahu vše, hodně dobrý sex je určitě něco, kvůli čemu se partner neopouští, ale co může naopak některé nedostatky vyrovnat.



léky na erekci slabá erekce afrodiziaka
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow