Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Sex a erotika

Ženská ejakulace? Tipy, jak ji přivedete k mokrému orgasmu

10.06.2019 00:00 zenska-ejakulace-tipy-jak-ji-privedete-k-mokremu-orgasmu

Ženský mokrý orgasmus je podobným mýtickým stvořením stejně jako třeba jednorožec, tříoká vrána nebo svatý grál. Všichni tak nějak tušíme, že někde skutečně existuje, ale málokdo přesně ví, jak se k němu dostat. Naštěstí pro vás jsme konečně odhalili, jak na něj! Zjistěte i vy, jak ji přivést k mokrému orgasmu. Mokrý orgasmus je blíž, než si myslíte. A může jej dosáhnout prakticky každá žena! Jak na to? Pojďme to společně odhalit.

Co je mokrý orgasmus?

Mokrý orgasmus, nebo také mokré vyvrcholení či Squirting, představuje stav, kdy žena během sexu či během erotické stimulace vyvrcholí až do výstřiku podobnému u muže. Jedná se o vysoce blažený stav, kdy žena prakticky neví o okolním světě a pouze si užívá sexuální stimulace. Udává se, že mokrý orgasmus alespoň někdy v životě zažilo kolem 30 % žen. Dvě třetiny žen jej ale bohužel nikdy nezažijí.

Mokrý orgasmus u ženy

Tekutina, kterou žena během mokrého orgasmu „vystříkne”, je podobná mužskému ejakulátu. Je čiré barvy a bez zápachu. Skládá se z fosforečné kyseliny, glukózy, fruktózy a sacharózy. Vzniká drážděním poševní stěny a hromadí se v močovém měchýři.

Ovšem nejedná se o moč jako takovou! Na to pozor! Někteří lidé si myslí, že se žena jednoduše během orgasmu vyčůrá, ale „ženský ejakulátnemá s močí vůbec nic společného! Tato tekutina navíc vůbec nepochází z močové trubice, ale ze speciálních tzv. Skeneho žláz.

Lékaři dlouhé roky nevěděli, že některé ženy po orgasmu ejakulují. Než by se však snažili tento jev nadále objasnit, spokojili se s představou, že tato tekutina je prostě moč, která unikla při povolení svěrače močového měchýře,“ popisuje Paul Joannides, odborník na sexuální výchovu mládeže, ve své knize Sex je umět, chtít.

Jak docílit mokrého orgasmu u ženy?

Někteří lidé si myslí, že mokrý orgasmus u ženy je pouhým výmyslem lechtivých filmů, a tedy že jej obyčejná žena nemůže dosáhnout. Přitom je tato teorie na kilometry vzdálená od pravdy. I obyčejná žena může dosáhnout mokrého orgasmu! Jak? Jednoduše stimulací poševní stěny.

Zní to možná až neuvěřitelně jednoduše, ale právě v tom tkví kouzlo této praktiky. Jednoduché to totiž vůbec není. Poševní stěna se totiž musí stimulovat na tom správném místě. Ani příliš vepředu, ani příliš vzadu. 41 % žen má dokonce mokrý orgasmus jen při masturbaci.

Hanka, 26 let, zažívá mokrý orgasmus skoro pravidelně: „Mám to štěstí, že mívám mokrý orgasmus. Přála bych všem, aby zažily ten pocit, který při něm cítím. Je to naprosto neuvěřitelné. Velice těžce se to popisuje, ale já to prostě zbožňuju.

Stimulace poševní stěny za účelem mokrého orgasmu

To nejlepší místo ke stimulaci se nachází v první třetině partnerčiny pochvy. Je jasné, že to chce zkoušet a zjišťovat, kde se toto místo u vaší partnerky vlastně nachází. Pokud vám to pomůže, toto místo najdete tam, kde leží tzv. Bod G.

Abyste dovedl svou partnerku k mokrému orgasmu, je nejvhodnější ji na tomto místě stimulovat pomocí prstů nebo speciálního vibrátoru, který je určený právě ke stimulaci Bodu G. Penis k tomuto úkolu použít sice můžete, ale ten je většinou příliš dlouhý na to, abyste jím stimuloval přesně a pouze jen toto místečko. Proto je lepší prst nebo vibrátor, kterým můžete stimulaci lépe kontrolovat a ovládat.

Při milování mi orgasmus nikdy nešel. Teda do té doby, než jsme si s přítelem pořídili párový vibrátor připomínající podkovičku. Asi to jeho správné zakřivení mi vyhovuje,“ s úsměvem vypráví Zorka. „ Milovali jsme se, já vibrátor v sobě. Cítím zvláštní pocit, který jsem nikdy neměla, říkám si, že se snad počůrám, pardon za ten výraz. Pak mi po stehnech začne něco téct.

Jak ji dovést až k mokrému orgasmu?

Aby žena dosáhla mokrého orgasmu, musí být velice silně vzrušená. Musí doslova křičet blahem. Nesmí to samozřejmě pouze předstírat, ale skutečně to tak musí cítit. Musí být natolik vzrušená, že přestane vnímat okolní svět a pouze si užívá vás a vaší přítomnosti.

Během toho musí být stimulace poševní stěny velice intenzivní, neutuchající a energická. A pak, najednou, v nestřeženém okamžiku k tomu dojde. Veškerá nahromaděná sexuální energie vybublá na povrch, vaše partnerka vyvrcholí a během toho prožije mokrý orgasmus.

Věděla jsem, že mokrý orgasmus existuje, nebo že se o něm mluví, ale nemyslela jsem si, že bych ho mohla prožít taky. Pak jsem potkala Vaška,“ vypráví Karolína, 25 let. „Už během pár prvních milování s ním jsem cítila zvláštní pocit, jako když potřebujete na malou, a pak to prostě bouchlo. Já byla šťastná.

Kdy s největší pravděpodobností žena dosáhne mokrého orgasmu?

Pánové, ale nemyslete si, že když jí budete takto stimulovat pokaždé, že pokaždé vaše partnerka dosáhne mokrého orgasmu. K tomu, aby k mokrému orgasmu došlo, je potřeba, aby vaše partnerka byla buď těsně před menstruací, ideálně den před menstruací, anebo přímo uprostřed cyklu, tedy v ovulaci.

To jsou dvě možná období, kdy vaše milovaná může dosáhnout mokrého orgasmu. V ostatním čase jej také může dosáhnout, ale méně pravděpodobně, neboť právě v těchto dvou zmíněných chvílích je vaše partnerka nejvíce vzrušená a náruživá, a proto může mokrého orgasmu dosáhnout.

Se svou osobní zkušeností se s námi podělila Magda, 28 let: „Poprvé jsem velmi silný mokrý orgasmus zažila dva dny po dvacátých narozeninách, byla jsem s novým přítelem a jeho kamarády na vodě v Rakousku. Přítel byl o 10 let starší, v jistých ohledech velice šikovný a já byla hodně zamilovaná. Z mé reakce na jeho „péči“ byl nadšený. Mokré orgasmy se u mě nedostavují při každém styku, ale i tak poměrně často. Časem jsem vypozorovala, že k tomu dochází především uprostřed cyklu, během potencionálně plodných dní.

Dejte tomu čas a trpělivost

Je ale jasné, že pokud se za mokrým orgasmem budete cílevědomě hnát, s největší pravděpodobností jej nedosáhnete. Mokrý orgasmus přichází zcela nečekaně a nezvaně. Nikdy přesně nevíte, kdy k němu dojde. Prostě přijde sám, jak se mu to hodí. Pak to ale skutečně stojí za to. Proto tomu dejte čas a netlačte na pilu. Uvidíte, že jakmile k tomu dojde, budete oba štěstím bez sebe. Takovou vlnu rozkoše, jako právě během mokrého orgasmu, vaše partnerka ještě nikdy nezažila. A vy pro ni budete hrdina.

S předchozím přítelem jsem měla mokrý orgasmus celkem často. Můj nový partner se s ničím takovým nikdy nesetkal, a proto se mě často ptal, kdy už to jako přijde, že to chce vidět. Jenže tohle se nedá spustit na povel, k tomu musí ženská prostě dojít. A to se i stalo. Jednou v sobotu,“ vypráví Pavlína, 19 let.

Vhodná poloha pro mokrý orgasmus

Navíc je důležitá i poloha, ve které svou partnerku stimulujete. Podle osobních zkušeností nejrůznějších žen, které již mokrý orgasmus prožily, je nejlepší poloha zezadu. Žena si tedy klekne na všechny čtyři a vyšpulí na partnera zadeček. Ten jí začne stimulovat na bodu G buď rukou nebo vibrátorem.

Další zajímavé polohy a pozice najdete v knize Zerexsutra.

Pánové, nebojte se mokrého orgasmu!

Pánové, rozhodně se mokrého orgasmu u své partnerky nebojte. Není to moč! Vaše partnerka se nepočůrala! Naopak prožila to, co mnohé ženy během života nikdy neprožijí. Prožila ten nejintenzivnější orgasmus na světě. A to díky vám! Tak se toho nebojte a svou partnerku v tom podpořte. Uvidíte, že s mokrými orgasmy budete oba dva šťastní jako dvě blešky.

A pokud chcete podpořit sexuální apetit a libido i u sebe, vyzkoušejte doplněk stravy Zerex Klasik. Ten zvyšuje chuť na sex, zpevňuje erekci, udržuje zdravou hladinu mužských pohlavních hormonů a celkově zlepšuje sexuální výkony muže.

 

Ještě více o ženské ejakulaci naleznete v následujícím článku:



mokrý orgazmus ženská ejakulace
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow