Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Erotický horoskop

Vůně podle znamení, které nabudí vaše libido

27.08.2018 00:00 Vůně podle znamení

Každý člověk je naprosto jedinečný a unikátní. Nejen, že jsme odlišní svou povahou a temperamentem, ale také třeba znamením. Každé znamení má svá určitá specifika. Již jsme vám popsali, co se jednotlivým znamením líbí v posteli, jaké polohy upřednostňují a jaké jsou jejich silné stránky v intimitě. Nyní se podíváme jak správně zvolit parfém a vůni podle znamení. 

Co jednotlivým znamením voní? Jaké vůně voní vašemu partnerovi a jaké vaší partnerce? Jaký parfém by si měly pořídit ženy v určitém znamení a jaký muži? Na to všechno se podíváme právě tady a teď. Můžete si přečíst specifika ke všem znamením, anebo si můžete vyhledat jen to své. To už necháváme na vás. Přijměte proto pozvání do světa spirituality a duše.

Beran (21. 3. - 20. 4)

Jaká vůně vás vystihuje:

Temperamentní, odvážní a silní - takoví jsou Berani. Nespoutané osoby, které dokáží všechno na světě. Ne náhodou se mezi berany nachází spousta slavných osobností. Proto i jejich parfém by měl být silný, jasný, pronikavý a zřetelný. Rozhodně si nepořizujte žádnou lacinou voňavku! Ne! Vy potřebujete něco pořádného!

Vůně vhodné pro ženy:

Ženy ve znamení Berana by měly sáhnout po aktivní a energické vůni. Měla by to být vůně, která jim dodá energii, smyslnost a tvrdohlavost. Vůně citrusu a zeleného jablka je v tomto případě tou nejvhodnější kombinací. Jedná se o vysoce koncentrovaný parfém pro ženy, který zvýrazní váš ženský půvab. 

Vůně vhodné pro muže:

Také zrozence Berana skvěle doplní energetické a vášnivé vůně, které strhnou pozornost okolí. Díky své tvrdohlavé a nekompromisní povaze dokážou za všech okolností dosáhnout vytyčeného cíle. Mají rádi takový tip vůní, který podtrhne jejich aktivní povahu, sportovního ducha a vyzdvihnou jejich vášnivou povahu. Skvělým tipem je osvěžující a energií nabitá vůně Zerex Sport, která vám pomůže zvýšit sebevědomí a úspěch nejen při svádění.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Jaká vůně vás vystihuje:

Býčí povaha je vášnivá, požitkářská, klidná i náročná zároveň. A přesně takový by měl být i váš parfém. Vhodné jsou květinově-dřevité vůně, které jsou jak hravé, tak i decentní a luxusní. Takový parfém můžete používat na běžné, každodenní nošení, ale také pro speciální příležitosti. Při výběru parfémů upřednostňujte bohaté vůně zaměřené na jednu exotickou ingredienci.

Vůně vhodné pro ženy:

Hodí se k vám spíše vůně neobvyklé, orientální. Tento vysoce koncentrovaný parfém pro ženy vám pomůže přivábit a získat si sympatie u potenciálního partnera. Žádný muž vám s tímto parfémem neodolá. 

Vůně vhodné pro muže:

Muž ve znamení Býka může naproti tomu sáhnout po vůni plné skořice, citrusů a dřevin. Náročné zastupitele tohoto znamení zajisté zaujmou podmanivé esence vzrušujících vůní, jako je například Zerex Gentleman.

Blíženci (21. 5. - 20. 6.)

Jaká vůně vás vystihuje:

Blíženci jsou nejvíce společenské osoby ze všech znamení. Rádi na sebe strhávají pozornost, rádi jsou ve středu dění, rádi se baví. A taková by měla být i jejich vůně. Funky, svěží, moderní, mladistvá. Rozhodně u blíženců nečekejte parfémy, které nosívaly naše babičky. To ne! Pro blížence jsou nejvhodnější svěží citrusové vůně spojené s květinovými tóny.

Vůně vhodné pro ženy:

Ženy ve znamení blíženců se dokáží nadchnout pro mnoho věcí a mívají nespočet zájmů. Rády se chodí bavit do společnosti a večer strávený doma je pro ně ztrátou času. Sáhnout proto jednoznačně můžete po hravé dámské vůni. Jakákoliv svěží, letní vůně je povolená. Obsahovat by měla vůně citrusů či zeleného jablka

Vůně vhodné pro muže:

I muži ve znamení Blíženců jsou hraví a mají rádi svěží vůně. Zaujmout je mohou osvěžující energetické esence. Impulzivní, stále plní energie a věčně v pohybu - to není popis pouze muže ve znamení blíženců, ale také vůně, která mu nejvíce sedne.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Jaká vůně vás vystihuje:

O Racích je známo, že svoji velmi citlivou povahu schovávají před světem a snaží se působit jako uzavření, suverénní jedinci. Proto ani vůni si nevybírají příliš výraznou a provokativní. Spíše u nich budete přemýšlet nad tím, zda je to jejich přirozená vůně nebo parfém. Raci disponují bohatou fantazií, rádi si sní o budoucnosti a ještě raději si ji plní.

Vůně vhodné pro ženy:

A přesně takový by měl být i parfém vhodný pro ženu ve znamení Raka. Vhodné jsou pro ně vůně romantické, klidné a plné hřejivé lásky. Jasnou volbou jsou všechny rozličné tóny květin. Od růží přes jasmín až po levanduli. Sáhnout můžete po parfému, který je kombinací květinových vůní a svěžesti. Najdete v něm esence kaktusového květu, jasmínu a růže.

Vůně vhodné pro muže:

Muži Raci dávají přednost parfémům s vůní lučních květin, santalu, vanilky nebo mandarinky. Oceňují vůně plné klasické smyslnosti a radosti ze života. Naprosto přesně tento popis splňuje pánský parfém Zerex Sport, který obsahuje květinové (fialka, růže, hyacint, brambořík) a citrusové (pomeranč, citron, limetka, mandarinka) vůně. Vysoce koncentrovaná, svěží a energická vůně pro aktivního a pozitivně naladěného pána.

Lev (23. 7. - 23. 8.)

Jaká vůně vás vystihuje:

Lev, to je ohnivé znamení. Lvi jsou známí svou energičností a temperamentem. Jen málokterý lev je klidné stvoření. Naopak se s nimi můžete těšit na spoustu akce a srandy. Lvi i Lvice potřebují zářit a být viděni. Jsou tvrdohlaví, hrdí, sebevědomí a zbožňují luxus a výstřednost.

Vůně vhodné pro ženy:

Žena Lvice je na svůj perfektní vzhled velice náročná, proto se nespokojí s žádným nevýrazným parfémem. Oproti ostatním znamením jí nestačí jemné květinové vůně. Potřebuje pořádný parfém, který nejenže dlouho vydrží, ale také bude mít dostatečně smyslnou vůni. 

Vůně vhodné pro muže:

Pro muže Lvy a jejich vášnivé povahy jsou vhodné orientální vůně v kombinaci se svůdnými květinami. Parfém, který dokonale podtrhne lví temperamentní povahu, je například Zerex Hunter. Tato přitažlivá pánská vůně pro všechny příležitosti je vhodná pro vyrovnanou a charismatickou osobnost.

Panna (24. 8. - 23. 9.)

Jaká vůně vás vystihuje:

Panna je něžné znamení. Nepotřebují na sebe upozorňovat ani vyčnívat z davu. Všichni lidé v tomto znamení mají rádi svůj klid a pořádek. Většinou se spoléhají sami na sebe a řídí se zdravým úsudkem. Dejte proto přednost přírodním, čistým vůním, před těžkými parfémy.

Vůně vhodné pro ženy:

Panny jsou pilné, pracovité a důkladné, svých cílů obvykle dosáhnou. Nevadí jim čisté, smyslné vůně, ale ani jemné, květinové parfémy. Rozhodně nejsou příliš vybíravé, že by se nedokázaly rozhodnout. 

Vůně vhodné pro muže:

A stejně tak muži. Ti jsou mimořádně pracovití a inteligentní, dokonale plánují každý svůj krok a vždy jsou dokonale upravení. Vystihují je vůně, které obsahují afrodiziakum. Muže Pannu proto nejvíce potěší decentní vůně Zerex Gentleman, ale neodmítne ani energickou a svěží Zerex Sport.

Váhy (24. 9. -23. 10.)

Jaká vůně vás vystihuje:

Váhy se umí pohybovat ve společnosti, vyhýbají se hádkám s druhými lidmi a snaží se druhým zavděčit. Jsou diplomatické, ale někdy se až příliš přizpůsobují. Vyhovují jim tedy nevýrazné jemné vůně. Typická je pro ně vůně růží.

Vůně vhodné pro ženy:

Ženy v tomto znamení netouží po přílišné pozornosti ani výstřednostem. Proto nevyhledávají žádné silné ani chemické vůně. Naopak si libují v květinových tónech doplněných vanilkou. Hodí se pro ně omamné květinové i těžší „pánské“ varianty.

Vůně vhodné pro muže:

Zdají se být pevnými a rozhodnými. Nejsou to jedinci náladoví ani neupřímní. Ve vůních dávají přednost odlehčeným optimistickým tónům, ve kterých by neměly chybět květinové a dřevité akordy.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Jaká vůně vás vystihuje:

Štíři někdy působí flegmaticky a nad věcí, dokáží však být neuvěřitelně půvabní, šlechetní, vášniví i společenští. Touží po lásce, stejně jako všichni ostatní. Proto chtějí zaujmout protějšek všemi možnými způsoby, a to i vhodnou vůní.

Vůně vhodné pro ženy:

Ženám ve znamení Štíra se líbí vůně smyslné, které dokonale podtrhnou jejich vášnivou povahu. Mají svou hlavu a dokážou si jít opravdu tvrdě za svým cílem. Vůně si vybírají zásadně podle nálady a momentálních pohnutek. Vsadit proto můžete na tóny jasmínu, kaktusového květu a růže

Vůně vhodné pro muže:

Muži Štíři vyhledávají přírodní tóny vzácných dřevin jako cedr, santalové a olivové dřevo. Rádi dráždí všechny smysly. Jejich vůně musí být hluboká, tajemná, magická až možná i exotická. 

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Jaká vůně vás vystihuje:

Závěr roku patří tradičně Střelcům. Střelci chtějí život pochopit a prozkoumat. Jdou obvykle štěstí vstříc, protože mívají nos na nové příležitosti. Chtějí vůně svěží, opojné a mladistvé. Celoživotně si libují na lehkých vůních, které příliš nebijí do nosu.

Vůně vhodné pro ženy:

Ženy Střelkyně potřebují hodně nezávislosti a svobody. Život je pro ně cestou za dobrodružstvím. Dávají přednost květinově-dřevitým vůním s medovým podtónem. Bývají sebejisté a přátelské. Mívají šarm a dokáží se ladně pohybovat ve společnosti.

Vůně vhodné pro muže:

Muži naopak dávají přednost čistě dřevitým a zemitým vůním, které decentně podtrhnou jejich mužnost. Obvykle potřebují neustálou intelektuální stimulaci a pohyb. Neradi se v čemkoli omezují, potřebují k životu svobodu a volnost. Zajímají se o nejnovější trendy. Vhodnou volbou proto bude pro muže Střelce pánský parfém Zerex Hunter.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Jaká vůně vás vystihuje:

Kozoroh potřebuje praktickou a luxusní vůni. Žádné levné voňavky, které by brzy vyčpěly. Ač někdy působí nepřístupně, chce mít vůně svěží a vysoce kvalitní. Na první dojem může působit poměrně odtažitě, ale pod skořápkou Kozoroha se skrývá mnoho citu a křehkosti.

Vůně vhodné pro ženy:

Elegantní žena ve znamení Kozoroha bývá velmi náročná. Potřebuje skutečně vysoce kvalitní parfém, který nejen skvěle voní, ale také dlouho vydrží. Doporučit můžeme vysoce koncentrovaný parfém Zerex, který přesně tyto požadavky splňuje. Vhodnou volbou je dámský parfém Zerex Sensual, který v sobě snoubí kaktusový květ, jasmín a růži.

Vůně vhodné pro muže:

Muži naproti tomu dozajista ocení afrodiziakální parfém Zerex Gentleman, který v sobě ukrývá vášeň, vytříbenou preciznost a kvalitu. Mužná vůně jako stvořená pro decentní denní nošení i výjimečné příležitosti. Pomůže vám přivábit a získat si sympatie u potenciální partnerky. 

Vodnář (21. 1. - 18. 2.)

Jaká vůně vás vystihuje:

Vodnáři milují změny. Rádi hledají nové výzvy a příležitosti. Příliš dlouho nevydrží na jednom místě, a to samozřejmě platí i o používané kosmetice či parfémech. Ideální jsou takové produkty, kterých není příliš mnoho, neboť mohou po čase začít Vodnáře či Vodnářku unavovat.

Vůně vhodné pro ženy:

Ženy Vodnářky jsou nezávislé a takový by měl být i jejich parfém. Vůně by měla být lehká, svěží, dalo by se říci letní. Převládají citrusové plody. Žádné těžké vůně ani chemické driáky. Vsadit můžete na vůně citronu, pomeranče nebo mandarinky. To jsou přesně ty kombinace, které vás, jakožto Vodnářku, budou bavit.

Vůně vhodné pro muže:

Muž naopak tomu dozajista ocení vůně sportovní a svěží. Potěšit jej můžete dárkem v podobě afrodiziakálního parfémů, se kterým se na ním každá otočí. Díky kvalitnímu afrodiziakálnímu parfému Zerex Sport budete působit atraktivněji, nabudete vyšší sebevědomí a sebedůvěru. Při výběru vůní dávají muži Vodnáři přednost osvobozujícím a svěžím parfémům plným energie.

Ryby (19. 2. - 20. 3.)

Jaká vůně vás vystihuje:

Zasněné, romantické Ryby nemohou mít žádnou jinou vůni než nějakou květinovou. Ryby jsou zkrátka stvořené pro romantiku a něžnosti. Rozhodně Rybu nepotěšíte silným, dravým parfémem, který jde cítit ještě týden po nastříkání. Naopak je potěší jemná vůně, která půjde stěží poznat, ale bude tam.

Vůně vhodné pro ženy:

Pro ženy Ryby je jasnou volbou vůně růží. Ryby mívají velice citlivou duši a bohatou fantazii. A právě vůně růží doplní jejich charakter. Občas se rády uzavírají do svého bohatého vnitřního světa a touží po opravdové lásce.

Vůně vhodné pro muže:

Muž ve znamení Ryb naopak může sáhnout po zemitých tónech exotických dřevin, jako je cedr, santalové či olivové dřevo. Esence by měly být velice příjemné a povznášející. Chybu tedy rozhodně neuděláte, pokud sáhnete po vůni Zerex Hunter. Tento parfém pro vyrovnanou a charismatickou osobnost obsahuje vzácné dřeviny v kombinaci s hřebíčkem, skořicí a citronem.



vůně podle znamení parfémy parfém podle znamení afrodiziakální vuně
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow