Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Podpora erekce

Tipy pro zlepšení erekce část. 2

Autor článku: redakce Zerex.cz 09.05.2014 00:00

Říká se, že čokoláda uvolňuje Vaše smysly, pomáhá Vám lépe se koncentrovat a většina lidí je po jejím snědení spokojenější a zejména klidnější. Co se týká našeho problému s erekcí, tak obsahuje složky jako epikatechin či flavonoidy, které přirozeným způsobem rozšiřují vnitřní vrstvu tepen. Samozřejmě, teď mnohé napadne myšlenka, že čokoláda je pro ně velmi potřebná a začnou ji jíst ve velkém množství. Prokazatelný účinek má 45g čokolády denně, která však bude tmavá s vysokým obsahem kakaa. Dobré cévy jsou rozhodně základem zdraví a také erekce, která s cévami velmi úzce souvisí. Čokoláda je velmi dostupná, chutná a navíc je takto zdraví prospěšná. Netřeba váhat a určitě si dát každý den nějakou tabulku.

Zhubněte!

Ano, je to tak. Zda máte zhubnout nezávisí jen od Vašeho pocitu, ale naznačuje to i BMI index, který si můžete provést i sami uvedením některých Vašich hodnot. V zásadě můžeme říci, že pokud je hodnota vyšší než 25 nebo je právě v této hranici, za špatnou erekcí nestojí různé neúčinné přípravky, které si do sebe dáváte, ale zejména Váš tuk a hladina mužského pohlavního hormonu. Ta je poměrně nízká a nahrazuje ji estrogen, který však nemá vůbec takový pozitivní vliv na erekci, ale právě naopak, spíše ji neumožňuje. Co dělat v takové situaci? Rozhodně byste měli začít cvičit, měli byste chtít zhubnout a snažit se o to, abyste shodili alespoň 10-15% z Vaší váhy. V takovém případě lze pozorovat zlepšení a Vy se tak můžete těšit opět na příjemně probdělé noci či jiné části dne přesně tak, jak to máte rádi.

Akupunktura? Ne, není to výmysl.

Jak jsme již několikrát uvedli, psychika dokáže mnohé ovlivnit a být ve stresu znamená, být neuvolnění a nesoustředit se. Erekce tak v takovém stavu nemusí přijít, a to i když se Vaše přítelkyně skutečně velmi snaží. Při akupunktuře si každý představí jehly, které se píchají na různá bolestivá místa. Ve skutečnosti postačí, když se píchne do zad a tak uvolní Vaši psychiku. Při problémech s psychikou souvisejících s erekcí je většinou problém v rovnováze mezi jeho sympatickou a parasympatickou nervovou soustavou. Různé čínské medicíny však umí cosi podobného i bez bolesti, i když ne každý jim věří. V zásadě jde o to, že dosáhnete stav uvolnění a můžete se soustředit na každou aktivitu, kterou vykonáváte. A tím myslíme i Vaše či partnerčino vzrušení.

Pánevní dno - Vaše poslední záchrana

Posilování svalů pánevního dna má rozhodně pozitivní efekt i na Vaši erekci. Samozřejmě, tyto svaly můžete mít ochablé a to může být příčinou slabé erekce nebo žádné. Výsledek se sice nedostaví již po několika dnech, ale spíše měsících. Stojí však za to a kromě dobré fyzické kondice Vám přinese i ovoce v podobě zlepšení erekce.



léky na erekci léky na potenci nedostatečná erekce podpora erekce slabá erekce
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow