Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Erotický horoskop

Rak – muž

Autor článku: redakce Zerex.cz 22.04.2014 00:00 Muž ve znamení Rak

Muž ve znamení Raka je spíše jednoduchý člověk, který má rád jistá pravidla, ale umí zajít i za své pomyslné hranice. Jako partnerka musíte jít na něj pomalu a musíte mu postupně předložit všechny výhody Vašeho experimentování, a až pak bude s tím souhlasit. Muž Rak je takový mazlíček, kteří má v oblibě doteky a hlazení, přičemž je také ještě raději, pokud se dostávají i jemu. Před sexem se vzruší celkem lehce, přičemž není nutné žádné speciální oblečení nebo praktiky na to, abyste ho dostali do "varu".

Muž ve znamení Rak a láska

Je to spíše typ romantického člověka, který je zaujatý jen jednou ženou. Není to ten typ chlapa, který by rád a často střídal ženy. Často ho mnozí považují za snílka, jenž má jisté ideály a ty se snaží naplňovat. Své "já" se pokouší před mnohými skrývat, i když ne často se mu to dokonale podaří. Pokud je ve společnosti, pak se nemusíte obávat nějaké hanby, protože rozhovor s ním je většinou velmi logický a inteligentní. Také se mu můžete klidně svěřit s Vašimi problémy. Rád a pozorně naslouchá, přičemž dokáže říci skutečně zajímavé rady, které Vám mohou pomoci k vyřešení Vaší situace.

Jestli byste ho chtěli vzrušit, je to celkem jednoduché jak jsme už zmínili výše. Je však třeba, abyste byla na to i dostatečně inteligentní, protože muž v tomto znamení nemá velmi v oblibě ženy, které se starají jen o vzhled a nemají moc inteligence. Muž Rak nemá problém komunikovat se ženami a upoutat jejich pozornost. Večeře či dobré víno rozhodně patří mezi atributy, které je nutné splnit z jejich pohledu na to, aby se večer podařil a byli s ním spokojeni. Takoví muži považují i dominantní ženy za něco, o co se v první řadě je třeba postarat. Pokud by si však měl muž vybrat, rozhodl by se spíše pro energické ženy, které jsou plné optimismu a chuti do života.

Muž Rak sexualita

Muži ve znamení Raka mají mnohem raději vztahy na dlouhé tratě, přičemž krátké románky jsou pro něj nesmyslem, z kterého pro ně neplyne žádné potěšení. Jestli však muž Rak potká hezkou ženu, rozhodně ho dokáže vzrušit, ale určitě by neměl zájem jen o krátkodobý vztah založený jen na sexu. Pokud hledáte muže - puntičkáře, muži v tomto znamení jsou na to jako stvoření. V případě, že by vyšla kniha svádění v postupných krocích určitě by se ji naučili nazpaměť. Při předehře se věnuje téměř všemu, co zahrnuje Vaše tělo a přitom vše důkladně a pečlivě chytne a předehra nabírá zcela jiný rozměr.

Pokud byste muže Raka chtěli vzrušit, stačí Vám k tomu hlazení na zádech či hlazení šíje a podobně oblasti. Pokud by si mohl vybrat, rozhodně by to byla poloha pod ženou, která je pro něj nejzajímavější. Nejvíce ho přitahují na ženě prsa a zadek, která by dokázal chytat a obdivovat i dlouhé hodiny. Má rád něžnost, někdy ji však mění za tvrdou hru, přičemž uznává pouze jednu ženu v posteli.



sexuální horoskop
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow