Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Sex a erotika

Prodloužení výdrže u muže: 5 kroků k nekonečnému sexu

22.05.2019 00:00 prodlouzeni-vydrze-u-muze-5-kroku-k-nekonecnemu-sexu

Člověk není stroj. Ať se nám to líbí nebo ne, nemůžeme sexovat nekonečně dlouhé hodiny. Jednou si musíme dát pauzu a načerpat nové síly. Bohužel ale ne každý z nás má takové štěstí a vydrží u sexu byť jen několik krátkých minut. Až 32 % Čechů trpí problémem zvaným „předčasná ejakulace” a až 47 % českých pánů by chtěli zlepšit nebo trochu prodloužit své milování. Pojďme se tedy společně ponořit do 5 kroků, které vám zajistí nejen lepší, ale hlavně delší milování. Po splnění těchto kroků na bleskový sex rázem zapomenete. Známe účinný recept na prodloužení výdrže u muže.

Prodloužení výdrže u muže není jen mýtus

Začneme ale na počátku celého problému. Proč se vlastně všichni muži na světě honí za co nejdelším pohlavním stykem? Proč se všichni snaží najít způsoby, jak co nejvíce prodloužit milování? Proč se z tohoto problému stala moderní honba za Svatým grálem?

Podle sexuologů Williama Masterse a Virginie Johnsonové je počátek celého problému na straně ženy. Podle jejich výzkumu totiž trvá vyvrcholení ženám 10 až 20 minut. Kdežto mužům stačí ke štěstí pouhých 7 až 9 minut.

V tom je tedy celý zakopaný pes. Mnozí odborníci uvádí, že není vůbec potřeba prodlužovat donekonečna sex, snažit se vydržet zuby nehty nebo dokonce měnit partnerku. Podle nich stačí jednoduchá domluva a delší nekoitální stimulace vaší partnerky před pohlavním stykem. A výsledek? Partnerka bude už před samotným sexem natolik vzrušená, že pak u sexu nevydrží ani 5 minut.

Pojďme se ale tedy podívat na některé tipy a triky, jak i přesto prodloužit vaše milování.

1. Prodloužení výdrže pomocí pravidelného sexu

Na začátku všeho stojí pravidelné milování. Možná to zní až neuvěřitelně banálně. Podle mnohých odborníků je ale právě v nízké periodizaci sexu zakopaný celý pudl i s ušima.

Vše vysvětluje uznávaný odborník v oblasti sexuologie MUDr. Václav Urbánek, CSc.: „Na začátek musím zdůraznit, že úplně nejzákladnějším předpokladem pro terapii předčasné ejakulace je zajištění pravidelnosti v sexuálním režimu muže. Jinými slovy, pravidelnosti i dostatečné četnosti pohlavních styků. Sex je vhodné uskutečňovat i několikrát týdně. Pokud totiž mezi jednotlivými ejakulačními vybitími (zejména u mladého jedince) vznikne časový výpadek celotýdenní či třeba ještě podstatně delší, tak při následném pohlavním styku u každého muže nastoupí tendence k urychlení nebo dokonce k překotnosti ejakulace. To prosím není žádná porucha, ale fyziologická zákonitost.

Zaprvé si tedy zajistěte, abyste měli sexu dostatek a v pravidelných intervalech. Už jednou týdně může udělat zázraky.

2. Oddalte vyvrcholení díky kondomům

Druhým tipem jsou kondomy. Dnes už je najdete v každém obchodě. Jsou nejrůznějších tvarů, chutí i velikostí. Takové možnosti, jako máme dnes, tady ještě nikdy předtím nebyly. A právě tato drobná pomůcka vám může pomoci u sexu vydržet déle. Stačí vsadit na hrubší kondomy, které částečně sníží citlivost vašeho penisu.

Díky hrubším kondomům nebudete přijímat přes nervová zakončení ve svém penisu tak silné erotické podněty, nebudete natolik vzrušený a ve výsledku vydržíte déle. Jednoduché, ale účinné.

3. K prodloužení sexu vám pomůže přerušovaná soulož

O přerušované souloži toho bylo řečeno již mnoho. Naši rodiče ji používali zejména jako ochranu před nechtěným početím, dnes už je spíše technikou k prodloužení sexu. A funguje poměrně úspěšně.

Celý trik spočívá v tom, že těsně před vyvrcholením sex přerušíte. Nepřerušíte jej samozřejmě na příliš dlouho, abyste byl stále vzrušený, ale zase na dostatečně dlouho, abyste předešel orgasmu. Tímto způsobem dokážou pánové sexovat i dlouhé, dlouhé minuty, aniž by to byli cvičení pornoherci nebo zkušení gigolové.

Během přerušení navíc můžete změnit polohu, což je další postelový bod pro vás.

4. Sex prodloužíte také masturbací před sexem

Jednoduchým pomocníkem je taky masturbace. Nemá zrovna vaše partnerka chuť? Je mimo republiku? Anebo jí zase „bolí hlava”? Pak neházejte flintu do žita. Vypomoci si můžete i vy sám, díky masturbaci.

Masturbací těsně před sexem upustíte páru, uvolníte sexuální napětí a částečně snížíte míru svého vzrušení. Když pak přijde na sex, budete mnohem uvolněnější, jistější a vydržíte klidně jako profík.

5. Prodloužení výdrže u muže pomocí bylinek

Poslední možností k prodloužení výdrže mohou být bylinky. Ano, zní to možná jako rada Babky Kořenářky z předminulého století, ale vydržte, hned vám to objasníme.

Na sílu přírody se často zapomíná. Přitom zcela neprávem. Kdysi lidé žili v souladu s přírodou a neměli s délkou sexu problém. Pojďme se proto vrátit ke kořenům, a to doslova. Pomocnou ruku vám mohou podat rostlinky jako je kotvičník zemní, ženšen pravý či maca peruánská. Společně s L-argininem tvoří základ, který dokáže prodloužit pohlavní styk, zlepšit kvalitu sexuálního života, zpevnit erekci a celkově podpořit výkon muže v posteli.

Uživatelé v některých případech uvádí, že díky těmto přírodním složkám došlo k prodloužení pohlavního styku dokonce až o 30 minut .

A kde všechny tyto bylinky a rostlinné výtažky najdete? V Zerexu Extralong. Jedná se o vysoce kvalitní, certifikovaný výrobek, se kterým máte jistotu skvělých výsledků. Díky Zerexu Extralong se z obyčejných bylinek a rostlinných výtažků stávají ty správné sexuální stimulanty.

Přál byste si prodloužit milování? Chtěl byste u sexu vydržet déle? Tváří se vaše partnerka po sexu neuspokojeně? Chcete jí dopřát milování, na které nikdy nezapomene? Pak vyzkoušejte našich pět tipů a uvidíte, že zažijete sáhodlouhé milování. Jen pozor, vedlejším účinkem bývá zvýšená náruživost vaší partnerky!

 

 

Jaké polohy zvolit, abyste si sex užili co nejdéle? Přečtěte si další článek:



prodloužení výdrže u muže
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow