Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Podpora erekce

Prodloužení erekce není mýtus! 5 kroků k delšímu sexu

28.11.2018 00:00 Prodloužení erekce není mýtus! 5 kroků k delšímu sexu

S partnerkou se na sebe celý týden těšíte. Po práci jste se pouze míjeli. Povinností jste měli nad hlavu a tak konečně o víkendu máte chvilku jeden na druhého. Chcete si jí užít dosyta. Plánujete celý víkend prolebeděný v posteli, doplněný o milostné hrátky. Jenže sotva se něco začne dít, vy už jste hotový. Jak prodloužit erekci, aby se vám takové situace nestávaly? Prodloužení erekce řeší v životě každý druhý muž. Je to něco, s čím se může setkat prakticky každý. Jak prodloužit sex, aby si jej partnerka pořádně a dosyta užila? To vám poradím v tomto článku.

První místo: Pravidelné milostné hrátky

Než se ovšem společně pustíme do samotných praktických rad, je nutné si uvědomit, že vždy, když dojde mezi jednotlivými pohlavními styky k většímu časovému výpadku, nastane potom při dalším sexu ke stavu tzv. předčasné ejakulace. Jedná se o situaci, kdy muž vyvrcholí velice rychle, do pár minut od započetí samotného sexu.

Je proto důležité udržovat mezi jednotlivými pohlavními styky pravidelnost. Úplně nejzákladnějším předpokladem k terapii předčasné (překotné) ejakulace je zajištění pravidelnosti v sexuálním režimu muže; jinými slovy, pravidelnosti i dostatečné četnosti pohlavních styků. Je vhodné uskutečňovat je několikrát týdně. Pokud totiž mezi jednotlivými ejakulačními vybitími (zejména u jedince mladého) vznikne časový výpadek celotýdenní či třeba ještě podstatně delší, tak při následném pohlavním styku pak u každého muže nastoupí tendence k urychlení nebo dokonce k překotnosti ejakulace. To prosím není žádná porucha, ale fyziologická zákonitost,” vysvětluje uznávaný odborník v oblasti sexuologie MUDr. Václav Urbánek, CSc.

Proto se v prvé řadě snažte zajistit pravidelný sexuální režim. Díky němu vydržíte u každého dalšího sexu mnohem déle a vaše erekce se prodlouží. Pokud to není z důvodu vaší pracovní vytíženosti možné, snažte se alespoň pravidelně masturbovat, čímž taktéž alespoň částečně dojde k sexuálnímu vybití.

Druhé místo: Pomalá předehra, rychlý sex

Zadruhé se snažte partnerku pořádně nažhavit. A když říkám pořádně, myslím tím skutečně pořádně. Ústně i ručně ji uspokojujte i několik desítek minut. Klidně ji během toho několikrát doveďte až k samotnému orgasmu. Dejte si skutečně pořádně záležet na tom, aby byla dostatečně uspokojená. Jakmile pak dojde na sex, už jí nebude rychlý akt nijak vadit.

Tuto strategii doporučuje i sexuolog MUDr. Václav Urbánek, CSc.: „Věnujte se s partnerkou dotykové předehře poněkud jednostranně, to znamená ještě před zavedením penisu do pochvy se vynasnažte dotykově navodit u partnerky výrazně vyšší hladinu sexuálního vzrušení, než jaká bude souběžně přítomna u vás.

Navíc bude mít vaše partnerka pocit, že se o její sexuální uspokojení skutečně zajímáte a že je pro vás důležitější než to vaše vlastní. Tím si ji taktéž získáte.

Prodlužte pohlavní styk se Zerex Extralong

Třetí místo: Erotické hračky a pomůcky

Bylo o nich řečeno mnoho, spousta lidí je zná, ale málokdo je skutečně vlastní. Erotické hračky. I ty vám mohou v této oblasti hodně pomoci. Vaši partnerku totiž nemusíte stimulovat pouze rukou, ústy nebo penisem, ale také nějakou erotickou hračkou. Je to další krok ke spokojenému sexuálnímu životu.

Nemusíte se toho vůbec bát. V této oblasti se vám otevírají dveře netušených možností. Aktuálním hitem jsou Satisfyery. Tedy bezdotykové revoluční stimulátory klitorisu, které zprostředkují rychlý, intenzivní a opakovaný orgasmus během chvilky.

Čtvrté místo: Kegelovy cviky

Erotické hračky a dlouhá milostná předehra jsou sice skvělé, ale samozřejmě je nejlepší, pokud se partneři spolu milují. K tomu se ani zdaleka neblíží žádná erotická pomůcka na světě. Ten pocit blízkosti. To, kdy dvě těla splynou v jedno. To je zkrátka k nezaplacení.

Párkrát se to samozřejmě bude vaší partnerce líbit, že se jí věnujete více a že je na chvíli středem celého vesmíru, ale po čase určitě bude toužit po klasickém, dlouhém sexu s vámi. Jak tedy prodloužit sex i samotnou erekci, abyste vydržel dostatečně dlouho? Vyzkoušejte Kegelovy cviky. Jedná se o 70 let starou cvičební techniku, která vám pomůže posílit svaly pánevního dna a tím zpevnit a prodloužit vaši erekci:

 

 

Vymyslel je a vypustil do světa americký gynekolog Arnold Kegel už v roce 1948. Kromě prevence proti úniku moči, tzv. inkontinenci u mužů, zlepšují mužské Kegelovy cviky také výkon v posteli. Díky Kegelovým cvikům vydržíte v posteli déle, dokážete lépe kontrolovat svou ejakulaci, budete mít silnější erekci a celkově podáte v posteli lepší výkon.

Potvrdila to také odborná studie z roku 2004 Randomised controlled trial of pelvic floor muscle exercises and manometric biofeedback for erectile dysfunction. V této studii odborníci sledovali 55 mužů s erektilní dysfunkcí. Po třech měsících každodenního posilování pánevního dna vykázali všichni muži zlepšení erektilní dysfunkce i celkově sexuálních funkcí.

Stačí každý den alespoň na 5 minut stahovat svaly pánevního dna. Je to velice jednoduché. Tyto cviky můžete cvičit prakticky kdekoliv. Nepotřebujete k tomu žádné speciální vybavení ani náčiní. Stačí stahovat svaly pánevního dna, tedy svaly močové trubice, řitního otvoru, zvedače konečníku a příčné svaly hráze. Uvidíte, že po několika dnech snadněji udržíte svou moč a zároveň vydržíte v posteli déle.

Páté místo: Bylinky pro prodloužení erekce

A na závěr zde máme pomoc zaslanou přímo od matky přírody. V přírodě najdete spoustu bylinek a účinných rostlinek, které pomáhají mužům v posteli už od nepaměti. Těmito bylinkami jsou kotvičník zemní, maca peruánská a ženšen pravý.

Kotvičník zemní podporuje sexuální touhu a celkový výkon v posteli. Příznivě ovlivňuje udržení optimální hladiny mužského pohlavního hormonu. Ženšen pravý pomáhá udržovat optimální výdrž a vitalitu. A maca peruánská pomáhá udržovat sexuální aktivitu.

Pokud tedy budete užívat extrakty z těchto bylin, dosáhnete delší a pevnější erekce. Abyste však nemusel pít hořké vývary, máme pro vás doplněk stravy, ve kterém všechny účinné látky z těchto bylinek najdete - Zerex Extralong.

Zerex Extralong, jak známo, přispívá k oddálení ejakulace. Nejedná se o lék předepisovaný na recept, nýbrž je to doplněk stravy. Pokud jste v zásadě zdráv, není k užívání Zerex extralong žádná překážka. Užívá se jedna tobolka neboli kapsle jednu hodinu před sexuálním aktem; maximální denní dávka obnáší dvě kapsle. V rámci stránek „Zerex magazín“ si potom vyhledejte a rozklikněte můj článek „Moderní podpora sexuálního zdraví“, kde se ke všem třem existujícím potravinovým doplňkům značky Zerex vyjadřuji zcela podrobně ,” uzavírá naše povídání uznávaný odborník v oblasti sexuologie MUDr. Václav Urbánek, CSc.

V některých případech může Zerex Extralong sex (a tedy i erekci) prodloužit dokonce až o 30 minut. Právě díky svému složení na přírodní bázi je Zerex zcela bezpečný. Jeho pozitivní vliv na sexuální výkonnost přichází zhruba do hodiny od užití jedné tabletky a může přetrvávat v některých případech až 36 hodin. Pokud jste zdravý muž a neužíváte žádné léky, není žádný důvod, proč byste jej nemohl užívat i vy. Se Zerexem Extralong můžete na předčasnou ejakulaci s klidem zapomenout.

Rýchle vyvrcholení už nemusí trápit



prodloužení erekce
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow