Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Sexuální polohy

Polohy podle znamení, 2. část: Co platí na druhou polovinu zvěrokruhu?

Autor článku: redakce Zerex.cz 27.02.2018 00:00 polohy podle znamení

Váhy (30. 10. - 23. 11.)

Vztah s člověkem ve znamení vah je vždy příjemný. Váhy totiž ví, jak svého partnera maximálně potěšit. A i sex bývá velmi intenzivní. S takovým člověkem tedy rozhodně nečekejte nudu a stereotyp. Váhy se totiž nikdy nebrání zpestření v podobě sexu na netradičních místech. Můžete se těšit na spoustu vzrušujících chvil. Misionářskou polohu u nich navíc nečekejte. Spíše obměníte spoustu rozličných pozic, jako například tu, při které leží partneři tvářemi k sobě a během sexu se přetáčí ze strany na stranu. Váhy jsou právě díky tomu často považovány za nejvíce rafinované ze všech znamení zvěrokruhu.

Štír (23. 11. - 29. 11.)

Štíři jsou velmi tajemní a tajemno se snaží zakomponovat i do milování. V posteli mají rádi věci pod kontrolou. Rádi se oddávají milostným hrátkám ve vodě i na souši. Jsou vášniví a vynalézaví. Líbit se jim bude pozice, kdy muž sedí na okraji postele a žena je obkročmo na něm. V takové pozici zažije to pravé vzrušení. Se štírem si zažijete hodně vášně. Jedná se ale také o věrného partnera. Nevěry se u něj bát nemusíte.

Střelec (17. 12. - 20. 1.)

Střelec je skvělý partner. Ctí lásku, miluje spontánnost, oddává se vášni. S takovým milencem bude váš vztah připomínat filmovou lásku. Ovšem u tohoto znamení preferují v intimních chvílích muži trochu něco jiného než ženy. Ženy ve znamení střelce milují polohy, při kterých se současně stimulují všechny pohlavní orgány. Zkuste ji tedy při milování hladit rukou v intimních partiích a uvidíte, že bude vrnět blahem. Kdežto muži střelci mají raději polohy zezadu. Vyzkoušejte proto nejrůznější obměny této polohy, třeba i netradiční variantu, kdy muž stojí na zemi a žena před ním klečí na všech čtyřech na posteli. To ho rozpálí doběla.  sexuální polohy - Zerexsutra

Kozoroh (20. 1. - 16. 2.)

Teď se nelekněte, ale kozoroh je tak trochu blázen, pokud jde o sex. I když může působit na první pohled opatrně a stydlivě, opak je pravdou. Stačí, aby se atmosféra trochu uvolnila a poznáte, že jsou kozorozi ve skutečnosti nejvášnivější ze všech znamení. Pokud má navíc takový člověk ve vás důvěru, může začít to pravé vzrušení. Nebojí se totiž vyzkoušet ani ty nejdivnější a nejdivočejší polohy. Poloha trakař, na hlavě, poloha motýlek, apod. Všechny tyto určitě vyzkoušíte. Jsou sice poněkud náročnější, ale proč je nevyzkoušet?!

Vodnář (16. 2. - 11. 3.)

Vodnáři jsou velmi nápadití milenci. Mají otevřený přístup k sexu a nebojí se ani zábavných a zajímavých pohybů. Jsou otevření všem vylepšení, a proto ani s nimi na stereotyp nedojde. A jaké jsou pro ně ideální sexuální polohy? Vyzkoušet můžete například polohu, kdy žena leží na zádech, muž před ní klečí a její nohy zvedne přitom do vzduchu nebo si je položí na ramena. Na takové milování budete oba ještě dlouho vzpomínat.

Ryby (11. 3. - 18. 4.)

Posledním znamením zvěrokruhu, kterým náš malý seriál ukončíme, jsou ryby. Ty jsou naprosto úžasné, pokud jde o řeč těla. Lidé ve znamení ryb jsou vášniví, citliví, milující, romantičtí, smyslní a hraví. A přesně takové s nimi bude i milování. Mají silnou potřebu, aby všichni kolem nich byli spokojení, a to i v sexu. Těšit se proto můžete na hodiny plné vášně. Ryby umí být dominantní i umírněné. Záleží pouze na tom, co chce partner. Vyzkoušejte polohu, při které oba sedí na zemi naproti sobě, mají pokrčená kolena, chodidla jsou na zemi a vzájemně se do sebe zaháknou. Chcete vědět více? Přečtěte si o jednotlivých znameních zvěrokruhu podrobněji v našem erotickém horoskopu. https://izerex.cz/blog/polohy-podle-znameni-1/



sexuální polohy polohy podle znamení astrologie
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow