Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Kámasútra

Poloha s názvem “Jacaranda“

Autor článku: redakce Zerex.cz 08.05.2014 00:00 Poloha s názvem “Jacaranda“

Co tak dnes večer vyzkoušet novou polohu s názvem "Jacaranda"? Vychází ze starověké ilustrace a žena má při této poloze divoký výjev. Prostřednictvím mužova těla, prudkým pohybem padá kolem krku muže s tím, že její volné nesvázané vlasy se vznášejí po obou tělech milenců. Ruce a nohy milenců se svévolně proplétají. Partner ležíc na zádech na polštářích, se svým vztyčeným "lingamem" vyčkává na pravou chvíli, když jeho penis zaregistruje a následně i vezme jeho partnerka.

Kámasútra poloha Jacaranda - jak na to

Krok č. 1:

Partnerka si sedne na postel (nebo jinou podložku) a rozkročí přitom nohy. Partner se následně usadí mezi její nohy, čelem ke své milované a také roztáhne své nohy. Nohy dá křížem mezi nohy své partnerky a zároveň svá chodidla přitlačí za jejími zády k sobě. Také partnerka přitlačí své nohy za zády partnera směrem k sobě. Je dovoleno se v této pozici líbat a náruživě hladit. Oba milenci mohou spočinout v této pozici tak dlouho, jak jim je to příjemné a mohou tak s požitkem prožívat vzájemné vnitřní vzrušení, vytržení. Výborný příklad náruživé předehry, které neodolá žádný muž, ani žena.

Krok č. 2:

Pak se partner ohne směrem dozadu a pomalu se začne spouštět na hromadu polštářů, které má za sebou na posteli. Partnerka reaguje na tento partnerův pohyb tak, že mu rukama sklouzne z objetí dolů až k bedernímu záhybu a při samotném pohybu partnera zodpovědně přidržuje.

Krok č. 3:

Partner následně zvedne své nohy, pažemi se uchopí za stehna a přidrží je směrem od sebe. Partnerka se pak skloní směrem dopředu, přes partnerovo tělo. Současně se rukama dostane až k dolní části jeho nohou a poskytne mu pomoc při přidržení. Znovu je možné vidět ukázkovou spolupráci obou pohlaví a vzájemnou souhru, kterou jsme již nejednou zmiňovali při předchozích polohách z dílny Kámasútry.

Krok č. 4:

Partnerka je neustále nakloněna svojí horní částí těla dopředu. Následně přehne jednu nohu směrem dozadu, později i tu druhou nohu. Dosáhne polohy, že zůstane klečet a to s roztaženýma nohama, přičemž se bude podpírat pomocí nártů. Dále se prudkým pohybem ohne směrem dopředu přes svého partnera, přitlačí mu stehna k trupu a vsune si jeho "lingam" do své vzrušené "yoni". Tato náruživá poloha je často velmi nejistou a nestabilní. Z toho důvodu partnerka musí dávat velký pozor na prudké pohyby "lingamu" v její "yoni", aby často nevycházel ven z těla. Jistá sebekontrola zde musí být, ale v rámci vzrušení, které touto polohou je možné dosáhnout, je to zanedbatelné omezení, které každá partnerka jistě zvládne.

Pokud máte milé dámy, milí pánové rádi dominanci ženského pohlaví při sexu a milování, je právě poloha "Jacaranda" tou pravou na vyzkoušení. Celý postup jsme Vám již ozřejmili, už nic nebrání tomu, abyste se pustili do náruživého experimentování s cílem zpestřit si svůj intimní a sexuální život.



erotické polohy sexuální polohy
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow