Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Kámasútra

Poloha s názvem “Dvojité zakrytí“

Autor článku: redakce Zerex.cz 08.05.2014 00:00 Poloha s názvem “Dvojité zakrytí“

Milí pánové, představte si, že jen tak ležíte na posteli, máte čas a chuť na sex, ale rádi byste zkusili něco nového. Chcete něco jiného, co je vzrušující a nepoznané. A právě v tom k vám přijde vaše partnerka. Co byste mohli vymyslet? Zkuste například erotickou polohu s názvem "Dvojité zakrytí", kdy je vaše partnerka na vás, jezdí na vaší "pýše v kalhotách", přitom vám nehledí do očí, ale ukazuje vám svá nádherná záda. Oční kontakt však není potřebný při této poloze, protože dostatečně se vzrušíte oba i tak a zažijete něco nespoutaného a erotického. Zbývá už jen začít se samotnou polohou…

Poloha Dvojité zakrytí - jak na to?

Nejdřív si muž lehne na záda na vhodnou podložku, nejlepší alternativou je postel s tvrdšími matracemi. Žena si lehne volně na partnera a to otočena svým zády k obličeji partnera. Zároveň se podpírá lokty. Nohy má skrčené a chodidla má uložena na partnerových kolenou. Nebo je taková možnost, že své nohy dá partnerka na podložku (postel) blízko mužových kolen.

Po vzájemném vzrušení následně ve vhodné chvíli partner jemnými a něžnými pohyby svého "lingamu" pronikne do těla ženy. Přitom svou milovanou drží za boky, aby neztratila rovnováhu a nespadla. Žena musí udržet vhodnou polohu na muži, protože neuvolněná může dělat problémy muži při pronikání do jejího těla. Partnerka ve své poloze pomáhá svému partnerovi svou pánví a to tak, že s ní pohybuje směrem nahoru a dolů.

Uvedená poloha je vhodná i jako předehra, či jako možnost přejít do jiné erotické polohy způsobem, kdy se oba milenci jednoduše obrátí. Je to velmi jednoduché, protože vše je na samotných aktérech, pro kterou polohu se rozhodnou, například i některou z našeho blogu, kde je na výběr už několika zajímavých tipů.

Jestli se rozhodnete zůstat při praktikování erotické polohy "Dvojité zakrytí", nebo přejdete na jinou polohu, buďte sami sebou. Dělejte vše tak, abyste to chtěli a bavilo vás to. Jen tak budete moci dosáhnout nejlepších výsledků i v samotném milování a také ve vyvrcholení. Nyní zapomeňte na všechny starosti a problémy vašeho života. Uvolněte se, vždyť všechno počká. Věnujte se své polovičce. Určitě to náležitě oceníte oba. Překvapte něčím novým, nejlépe novou erotickou polohou, která otevře dveře do zázračného "erotického" vesmíru plného něžnosti, lásky a slasti. Přestaňte se bát něčeho, co neznáte. Jen tím, že se pustíte do samotného praktikování, zjistíte, že vše je tak jednoduché a v jednoduchosti je krása plná nádherných erotických zážitků a požitků, které vás pohltí natolik, že je bude chtít prožívat neustále a znovu…



erotické polohy sexuální polohy
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow