Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Kámasútra

Poloha Kámasútry s názvem "Lovec"

Autor článku: redakce Zerex.cz 30.04.2014 00:00 Poloha Kámasútry s názvem "Lovec"

Lov byl v minulosti, i pro samotné Indy, nejvyhledávanější a nejmilejší činností. Mnozí z nich slučovaly lov se sexuálními hrátkami, což se také projevilo v praktikování samotné polohy. Milenci se při poloze "Lovec" houpou zlehka sem i tam. Pravidlem zůstává, že žena by měla být tou dominantnější a také tou, co by měla usměrňovat intenzitu samotných pohybů. Právě při této poloze je nejvzrušivější to, že všechny pohyby má právě partnerka pod svou taktovkou.

První fáze polohy spočívá v tom, že oba partneři stojí čelem k sobě. Partner si klekne na postel, na své pravé koleno. Svou levou nohu ohne do pravého úhlu tak, aby mu byla dostatečnou oporou. Žena následně zvedne svou pravou dolní končetinu a položí ji, s chodidlem směřujícím dolů, na partnerův levý bok. Prsty na její noze míří ven a do zadní části postele, přímo za tělo partnera. Partnerka stojí na své levé noze, která však musí zůstat dostatečně vztažená. Tato končetina je její oporou při praktikování této polohy (to jen na začátek).

V průběhu druhé etapy partnerka sklouzne na mužovo stehno. Současně se levou rukou přidržuje pravého ramene partnera. Partner na znak lásky obepíná svou ženu oběma rukama. Přitom se oba tažením posouvají sem a tam a také se náruživě zasypávají polibky. Takto se předávají jeden druhému, věří si a užívají si sílu lásky pramenící z této polohy.

Postupně se muž dostává do varu a začne silněji přirážet držíc partnerku kolem pasu. Pak si ji přisune k sobě. Partnerka s cílem udržení stability se opírá svou pravou rukou o mužovo levé koleno. Pak levou rukou ho obemkne kolem krku a přisune si svého "lovce" blíže ke svému rozpálenému tělu. Tato delší předehra končí tím, že muž v této poloze ve vhodném okamžiku vnikne do ženy. Další pohyby a úkony jsou již na samotných partnerech. Vše následně závisí od obou pohlaví, jak a kdy skončí samotné "lovení jeden druhého". Opět je velmi důležitou součástí vzájemná souhra partnerů. Ta je důležitá však při všech erotických polohách.

Staňte se i vy lovcem a taky vyzkoušejte kouzlo lásky získané z této erotické polohy ve vaší posteli s vaší partnerkou. Odhalte a posuňte půvab a přitažlivost vaší partnerky dále, tak jak jsme se snažili my ve svém článku. Je možné ji obohatit a doplnit o takové prvky, které nejvíce vyhovují vám nebo vaší milence. Vězte, že fantazii se meze nekladou ani při této poloze. V konečném důsledku je cílem i této erotické polohy užít si ji naplno s tím, co přináší a zejména tak, jak to vyhovuje vám (vašemu partnerovi). Náš tým www.izerex.cz/blog vám přeje hodně sil na cestě odhalování tajemství sexuální polohy "Lovec".



erotické polohy sexuální polohy
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow