Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Podpora erekce

Pevná a kvalitní erekce: 5 tipů, které vám k ní pomohou

04.06.2019 00:00 pevna-a-kvalitni-erekce-5-tipu-ktere-vam-k-ni-pomohou

Představte si situaci. Týden se chýlí ke svému konci, na večer nemáte s partnerkou žádné plány, ale přesto cítíte, že se nudit nebudete. Partnerka má opět ve svých očích tu známou hravou jiskru, která pokaždé věstí jen to jediné - má chuť na sex. Už to moc dobře znáte. Víte, co bude následovat, a tak se nemůžete dočkat až na to konečně vlítnete. Jenže, kde nic, tu nic. Erekce ne a ne dorazit. A když už se objeví, tak to snad ani jako erekci nemůžete pojmenovat. Takové zklamání, taková ostuda. Jak to udělat, aby vaše erekce byla vždy pevná a kvalitní? Jak zajistit, aby se vám podobné nehody už nestávaly? Jaké zlepšováky účinně pomáhají na pevnou a kvalitní erekci? Čtěte dále a vše se dozvíte.

1. Zklidněte se

Erekce je věda. Dosáhnout skutečně pevné a kvalitní erekce někdy může být problém. Muž může být příliš ve stresu, hlavou mu může vířit tisíce myšlenek a místo toho, aby si užíval společných chvil se svou partnerkou, má hlavu v oblacích a neví, kam dřív skočit. Proto se zklidněte.

Uklidněte si mysl i myšlenky. Zapomeňte na chvíli na všechny své problémy a trápení. Však ono vám to nikam neuteče. Úkoly, projekty i povinnosti na vás hezky počkají až si užijete se svou partnerkou. Pak se k nim zase můžete vrátit. Proto se tím nestresujte a naopak zaměřte svou pozornost jen na svou milovanou.

2. Vyzkoušejte česnekové pochoutky

Česnek je jednou z nejlepších potravin pro muže. Možná příliš lákavě nevoní, ale jeho přínosy jsou zcela nepopiratelné. Dokáže podpořit erekci, posílit vaše libido, zlepšit výkon v posteli a celkově tonizovat váš milostný život. Neexistuje asi lepší potraviny, než je právě česnek.

Že si jej příliš často nedopřáváte? Chyba! Rychle to napravte a hned dnes si naordinujte topinky s tunou česneku!

Dokonce jeho pozitivní účinky na sexualitu muže byly potvrzeny v několika odborných vědeckých studií. Například studie z roku 2008 s názvem „Effect of garlic on blood pressure: A systematic review and meta-analysis” zjistila, že česnek snižuje krevní tlak lépe, než některé léky na předpis! Díky tomu bude váš penis lépe prokrven a to už je jen krůček k pevné a kvalitní erekci.

3. Napumpujte se!

Napumpujte se! Ano, doslova! Vyzkoušejte na svůj penis vakuovou pumpu. Vakuová pumpa je jednoduchým a účinným pomocníčkem, který vám dopomůže k pevné erekci jako z oceli.

A jak to vlastně funguje? Penis vložíte do pumpy, díky pumpičce vytvoříte podtlak, kterým neženete krev do penisu. Penis najednou bude mnohonásobně tvrdší a dokonce i větší. Tak pevnou erekci jako s pumpou jste určitě ještě nezažili! Vakuová pumpa se velice snadno ovládá a používá, takže to s ní zvládnete levou zadní. S pumpou navíc můžete trénovat topoření penisu i bez partnerky.

4. Mlsáním k pevné a kvalitní erekci

Čokoláda je již od nepaměti považována za přírodní afrodiziakum. Už staří Mayové ji užívali pro podporu své sexuality. Dnes už se na to ale často zapomíná a čokoláda je považována pouze za levnou sladkost. Přitom zcela zbytečně.

Dopřávejte si čokoládu mnohem častěji. Klidně před každým sexem. Díky čokoládě nabudíte své libido, zpevníte erekci a celkově se naladíte na tu správnou notu.

Ovšem zadržte! Než vyběhnete do nejbližšího obchodu a skoupíte veškeré zásoby čokolády, je potřeba si uvědomit jednu zásadní věc. Není čokoláda jako čokoláda. Čokoláda, kterou hledáme, je vysoce kvalitní a s maximálním množstvím pravého kakaa. Mléčné či bílé čokolády proto zanechejte v regálu. Raději sáhněte po tmavých, černých a vysokoprocentních čokoládách. To jsou ty pravé pro vás.

5. Vsaďte na sílu přírody

Na závěr si můžete vypomoci také bylinkami a vybranými extrakty z tradičních rostlin. Možná se to zdá jako nesmysl, ale síla přírody je skutečně nedoceněná. Příroda vám může v posteli pomoci mnohem víc, než si můžete představit. Dokáže vám zpevnit erekci, prodloužit pohlavní styk, zvýšit sexuální libido, podpořit náladu a celkově zlepšit vaše sexuální prožitky. To všechno dokáže.

A to všechno najdete v doplňku stravy Zerex Klasik. Jedná se o certifikovaný přírodní potravinový doplněk, který přirozeně tonizuje sexualitu muže. Zerex Klasik podporuje obranyschopnost organismu, zlepšuje náladu, zvyšuje chuť na sex, přispívá k výdrži a kvalitě sexuálního života, prospívá duševní pohodě, stimuluje normální erekci a udržuje normální hladinu mužských pohlavních hormonů.

Zerex Klasik vám dokáže poskytnout potřebnou podporu při sexu, kterou hledáte. Dokáže vám pomoci v jakékoliv situaci. A připraví vás na dokonalý sex s vaší partnerkou. Stačí užít pouze jednu tabletku zhruba hodinu před sexem a budou se dít zázraky. Zerex Klasik má po stimulaci penisu velice rychlý nástup účinku. Stačí, aby vás vaše partnerka pouze trochu nažhavila a okamžitě vám bude stát jako z oceli.

Pár slov závěrem...

Pánové, mít pevnou a kvalitní erekci by mělo být standardem pro každého muže. Nesmiřte se s nekvalitní nebo nedostatečnou erekcí! Nesmiřte s tím, že ne vždy můžete! Nesmiřte se s polovičatými výsledky!

Vyzkoušejte výše uvedené tipy a objevte v sobě skrytého sexuálního kance. Vaše partnerka bude blahem bez sebe. Díky znovu získané pevné a kvalitní erekci ji obšťastníte klidně i několikrát po sobě. Opět si spolu užijete jako před lety. A váš vztah získá zpátky ztracenou jiskru a šťávu.

Chtěli byste vědět, co na erekci říkají ženy? Přečtěte si následující článek:



pevná a kvalitní erekce
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow