Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Sexuální polohy

Milování v autě: Objevte nejlepší polohy na léto 2019

28.05.2019 00:00 milovani-v-aute-objevte-nejlepsi-polohy-na-leto-2019

Slyšíte to taky? To už léto klepe na dveře. Ani se nenadějeme a bude tady. A to neznamená pouze více času stráveného venku, ale také spoustu výletů autem. Proč si to tedy nezpestřit sexíkem na kraji opuštěné silnice? V tomto článku vám přinášíme výčet těch nejlepší poloh na sex v autě pro letošní léto. Nechejte se inspirovat a vyzkoušejte některou z poloh v autě.

Sex v autě je parádní změna

Mnoho z nás se miluje nejčastěji doma, a to především v posteli. Vnímáme to jako nejpohodlnější možnost ke společným erotickým radovánkám. Přitom je to ale velká škoda. Sex nemusí probíhat jen doma v posteli. Společné intimní chvíle si můžete užít i venku, mimo domov, třeba v autě. Samozřejmě takové milování není nejvhodnější pro začátečníky, ale pokud chcete nějak zpestřit váš dlouholetý vztah, není nic lepšího než vyrazit autem do přírody.

Jak se připravit na sex v autě?

Než se na něj ale vrhnete, je dobré se na to připravit. Přece jen nemáte po ruce veškerý komfort, jakého se vám dostává u vás doma, a tak člověk musí trochu předvídat a plánovat. Rozhodně si nezapomeňte s sebou vzít kapesníčky, intimní ubrousky, lubrikační gel, případně i deku. K některým polohám totiž deku budete potřebovat.

Dále je nutné najít si s autem vhodné místo k zaparkování. Rozhodně k tomu není vhodné přeplněné parkoviště u obchodního centra, ani krajnice rušné silnice. Nejlepší jsou odlehlé lesní pěšinky, po kterých příliš často nikdo nejezdí ani nechodí.

Řádně zaparkujte, zatáhněte ruční brzdu a vytáhněte klíč ze zapalování. To jsou tři úkony, které musí předcházet každému sexu v autě! Přeci nechcete, aby se vám auto v tom nejlepším rozjelo?! Jakmile jste připraveni, můžete se vrhnout na věc.

Polohy v autě

1. Sex v kufru

Jako první si zde uvedeme polohu, kdy sex proběhne v kufru auta. Mnozí lidé na kufr často zapomínají, přitom zcela neoprávněně. Právě v kufru auta totiž bývá nejvíce místa a pokud položíte zadní sedadla, získáte prostor, který se vyrovná menší posteli.

Poloha v kufru auta, kterou si zde uvedeme, bude zejména zezadu. Partnerka se opře rukama o vnitřek kufru a buď si přímo do kufru klekne a vystrčí ven zadeček, anebo se pouze podepře o otevřený kufr. Tak či onak, partner bude mít k ženě perfektní přístup zezadu. Můžete si tak spolu vychutnat klasický sex, anebo vyzkoušet i análek. Už v tomto případě je vhodné kufr vyslat dekou.

2. Sex na zadním sedadle

Jako druhou polohu v autě zde máme klasiku - sex na zadním sedadle. Sex v autě by bez toho zkrátka nemohl být. Sex na zadním sedadle je už, dalo by se říct, tradicí, bez které se žádný sex v autě neobejde.

Můžete se zde uvelebit do klasické polohy misionáře, můžete zde vyzkoušet sex zezadu, anebo můžete trochu zaexperimentovat a vyzkoušet sex v sedě. A jak na to?

Muž si sedne na zadní sedadlo. Přední sedadlo posunete co nejvíce dopředu. Partnerka si sedne obličejem dopředu, obkročmo na svého partnera. Prakticky si užíváte polohu „na koníčka”, akorát s menší obměnou a naopak.

3. Sex na kapotě auta

Ani venkovní prostory auta nemusí zůstat bez povšimnutí. Další skvělou volbou je sex na kapotě auta. I v tomto případě máte na výběr více možností.

Buď kapotu auta využijete jen k držení při sexu, anebo svou partnerku přímo posadíte na kapotu auta a hezky se k ní dostanete zepředu. Tak či onak už budete nutně v tomto případě potřebovat deku. Ač můžete mít auto čerstvě umyté, je zde vysoké riziko přenosu zánětů, a proto nic neriskujte a položte pod sebe deku. Bude to pro vás navíc příjemnější.

4. Sex s pomocí pásů

Pásy v autě si snad asi nikdo z nás nepředstaví jako možnou sexuální pomůcku. Ovšem nenechte se zmást! Při sexu fungují naprosto dokonale. Můžete je totiž využít jako bandáž partnera nebo partnerky. Ať už s nimi svážete ruce nebo nohy, skvěle vám poslouží a otevřou vám nová vrátka k zajímavým polohám.

Například poloha na zadním sedadle se svázanýma nohama pásy od předních sedadel. Muž nejprve sváže nožky své partnerky pásy od předních sedadel a následně si s ní užije bouřlivé milování na zadním sedadle. Pásy krásně udrží nožky vaší partnerky rozevřené a na jednom místě a vy se tak dokonale dostanete k jejímu přirození.

5. Sex o bok auta

Nakonec neopomeneme ani bok auta. I ten můžete využít při milostných hrátkách. A jak?

Nejprve se může partnerka otočit čelem k boku auta, opřít se o něj a vyšpulit na partnera zadeček. Sex by v takovém případě probíhal ve stoje.

Pokud jste silný v rukou, můžete si partnerku otočit čelem k sobě, podržet si jí na rukách a zády si jí opřít o bok auta. Opět skvělá poloha, která se ženám navíc hodně líbí.

Na závěr můžete obrátit role, a to, že se muž opře zády o bok auta a žena jej může ručně či orálně uspokojit.

Polohy v autě a letní hrátky

To byly ty nejzajímavější polohy v autě, které by vám rozhodně neměly uniknout. Ale zdaleka to nebyly úplně všechny. Poloh v autě je mnohem, mnohem víc. Kdybychom je zde měli popsat všechny, byli bychom tady hodně dlouho. To ale nebylo našim cílem.

Chtěli jsme vám představit milování v autě a ukázat, že to nemusí být jen o sexu na předním sedadle. Auto můžete využít úplně celé. Záleží pouze na vás a vaší erotické fantazii. A pokud vás sex v autě přestane bavit, můžete si vzít deku a položit si ji někde na louku. I proto se vám deka v autě nikdy neztratí.

Další polohy v autě a další inspirace

Hledáte nějaké další polohy v autě? Chystáte se na sex v autě a chcete více inspirace? Pak nakoukněte do erotické příručky s názvem Zerexsutra. Jedná se o moderní knihu, která vám poradí nová místa na sex, doporučí vhodné erotické hračky, zpestří vaše sexuální radovánky, odhalí mnoho zajímavých informací z fyziologie ženy i muže, nebo také poodkryje skutečné erotické příběhy obyčejných lidí.

To všechno najdete v této knize, která by neměla chybět v žádném nočním stolku nebo erotickém šuplíku. Zároveň se také jedná o skvělý dárek k narozeninám, výročí nebo na rozlučku se svobodou.

Nahlédněte i vy do Zerexsutry a nechejte se inspirovat ke žhavému sexu v autě. Zerexsutra vás dostane do té správné nálady.

 

V následujícím článku se dozvíte ještě více o netradičních sexuálních polohách:



polohy v aute
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow