Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Kámasútra

Kámasútra není jen erotika, ale i kniha lásky a poezie

Autor článku: redakce Zerex.cz 25.10.2017 00:00 kámasútra

Už ve staré Indii byli lidé ovládáni vášní a chtíčem. Sexuální otevřenost byla, na rozdíl od dnešní doby, nulová. Možná i proto vznikla tato starobylá kniha, která se těší velké oblibě i v 21. století. Řeč je o Kámasútře. Její autor indický filozof Mallanága Vátsjájana v ní odhaluje tajemství dokonalého sexuálního, intimního a partnerského soužití. Není to jen erotický komix, jak si mnoho lidí myslí. Jedná se o rozsáhlé dílo s hlubokým poselstvím.

Kámasútra - o čem to je?

Název Kámasútra se dá přeložit jako Poučení o rozkoši nebo Učebnice lásky. Je knihou, která zcela změnila pohled na sexualitu. Nyní je základem sexuální lásky ve všech kulturách po celém světě. Proslavila se otevřeným komentováním sexuálních poloh.  První část se zabývá smyslem života, správným zařízením domu, společenským chováním, péčí o tělesnou čistotu a také tím, které ženy jsou vhodné a nevhodné pro určité muže. Kniha definuje samu přirozenost vztahu mezi mužem a ženou, jehož součástí je sexuální styk. Sám autor tvrdí, že s Kámasútrou budete dbát na svůj život nejen z hlediska sexuality, ale i zdraví a bezúhonnosti.

Na hrátky se připravte

Než se však do jednotlivých poloh pustíte, měli byste se na to vy i vaše partnerka pořádně připravit. Důležitá je dostatečná předehra, případně pořádné zvlhčení intimních partií pomocí lubrikantu. Nechcete si přeci překazit společné chvilky žádným zádrhelem. Navíc můžete sexuální hrátky prodloužit pomocí přírodních tabletek z extraktů bylinek, které mají pozitivní vliv na délku styku. Například Zerex Extralong s obsahem Kotvičníku zemního může přispět k prodloužení pohlavního styku.

Polohy Kámasútry

Počet poloh v knize Kámasútra je bohatý. My jsme pro vás vybrali jen pár, zato s velmi poetickým podtextem. Poloha Lotosový květ patří k nejromantičtějším polohám. Je velmi oblíbená, protože se během milování na sebe partneři mohou navzájem dívat. Muž sedí v tureckém sedu a žena si sedne na něj a své nohy obtočí kolem jeho trupu. Partneři se mohou během styku vzájemně líbat a hladit, navíc má muž volné ruce a může tak ženě laskat prsa a zadeček. Požitkář je příjemná poloha, která nevyžaduje příliš mnoho námahy. Partner klečí, zatímco žena sedí na nižší židli čelem k němu. Můžete si vychutnávat vzájemnou intimitu, popřípadě polohu trochu okořenit hlubším proniknutím přizvednutím ženina zadečku. Poslední polohou je Zachumlaný andělíček. Žena si lehne na bok a pokrčí kolena k bradě. Muž si k ní lehne a zezadu do ní pronikne. Žena si bude v toužebném sevření vychutnávat vaši blízkost a vy můžete dát svým nenechavým rukám volnost.

Bez studu

Nebojte se i vy nahlédnout do staré učebnice lásky a nechte se inspirovat k sexuálním technikám. Vaše žena jistě uvítá každou pozitivní změnu a iniciativu z vaší strany. I na sexuálním vztahu by se mělo denně pracovat a vylepšovat ho. Doufáme, že objevíte spoustu nových a příjemných poloh, které si zamilujete. prodloužení pohlavního styku



sexuální polohy kamasutra
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow