Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Sex a erotika

Jaké úchylnosti mají ženy rády?

13.05.2016 00:00

I ženy mají rády úchylky a zvrhlosti v sexu. Poznejte, které to jsou ...

Ano, čtete správně. I ženy mají rády jisté zvrhlosti v sexu a v posteli. Každý z nás, i vy jako muž i vaše partnerka, má svou skrytou iluzi o neproveditelném sexuálním čísle.

Po čem tedy ženy skutečně touží?

V našem článku odhalíme tato tajemství, na základě několika dostupných průzkumů mezi skutečnými ženami.

První místo obsadil sex s druhou ženou

Není to nic neobvyklého. Přece každý z vás má jisté prvky bisexuality a ta se přenáší i do intimního života. U mužů je to přece o něčem jiném. Někteří mužští jedinci nemusí dát do konce svého života najevo takové vlastnosti, jiní zase ano. U žen je to odlišné, ty jsou v tomto směru benevolentnější. Mnohé už takovou zkušenost i mají, čili klidně o tom nejen mluví, ale sex s jinou ženou i praktikují. Několik ženy o tom stále jen sní (pokud to ještě nezažili) a dokonce až do pozdějšího věku. Několik ženy potvrdilo, že klidně zvládnou i trojku s partnerem a jinou ženou a to ne jen pro své potěšení. Tak milí pánové, vidíte, tohle jste asi nevěděli, ženy myslí nejen na sebe.

Na druhém místě jsme zaznamenali takzvané "swingers akce"

Swingers akce již déle nejsou známy a praktikované pouze ve filmech. Je pravdou, že ne pouze my pánové máme touhy užít si sex s více ženami nebo muži vzájemně a najednou, přičemž se partneři mezi sebou zaměňují a mění. Po takových praktikách touží i dámy, to je pravda. Velmi je vzrušuje představa, že právě ony budou sexuálním předmětem v téže chvíli. Ženy rajcuje představa, mít ve svých otvorech více mužských přirození, najednou a přitom být postříkána mužským elixírem lásky od více mužů po celém svém vzrušeném těle.

Několik dam uvedlo: Chci sex s mladším mužem!

Je to už jednou tak, i my toužíme ve vyšším věku spíše po mladším "masu". No a tak, jak toužíme my po mladší nezkušené "slečně", stejně tak i naše partnerky touží po mladém mužském těle "zajíčkovi". Není se co divit. I když muži a ženy jsou odlišné pohlaví, své choutky mají podobné, ba přímo až stejné. Stejně jako je tomu v případě nás mužů, ani ženám nejde o závazný vztah, spíše o sex s mladým tělíčkem na jednu noc.

Drsnější zacházení

Nelze opomenout i chladnější a drsnější zacházení, které čas od času každá žena chce mít v posteli, ať se nám to líbí nebo ne. Pokud jste již pán, který má již něco za sebou, snad vás tato skutečnost příliš nepřekvapí. Zde máme na mysli spíše fyzické trestání, či zakazování. Nelze si však tyto drsnější sexuální praktiky zaměňovat se znásilňováním ženy, i když se to velmi podobá. Pozor, jde jen o velmi vášnivou hru muže a ženy, kterou ženy velmi milují! Pokud do toho zapojíte drsné trhání jejích šatů, určitě zabodujete. Mnohé ženy skutečně milují drsnost, chtějí fyzické bití po jejich holém zadku, protože je to rajcuje a stávají se z nich divošky, které se následně vrhnou na svého prince v posteli, či na sedadle v autě. Rozhodně byste to měli někdy s tou vaší vyzkoušet. Jistě si bude zpočátku hrát na slušnou, ale postupně si ji získáte.

Tak milí pánové, věděli byste i o dalších zvrhlostech, které má vaše partnerka v oblibě? Nebo se vůči vám ještě dostatečně neprojevila? Je možné, že to v sobě dusí, ale proč? Měli byste s tím něco udělat, aby byla vůči vám otevřenější a upřímnější i co se týče sexu a sexuálních choutek (i třeba těch zvrhlejších). Věřte nebo ne, postupem času vás omrzí klasický sex. Budete muset začít experimentovat a sáhnout po jiných zbraních, které budou na vaši partnerku, či přítelkyni fungovat. Pokud budete znát tyto zvrhlé touhy žen, nebudete mít problém vyhovět ani své partnerce v tomto směru. Jistě získáte její důvěru a uznání, můžete se spolehnout.



rozkoš milování o ženách
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow