Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Sex a erotika

Jak uspokojit partnera v posteli? 3 pohyby, které z vás udělají bohyni sexu.

Autor článku: redakce Zerex.cz 05.01.2018 00:00 jak uspokojit partnera v posteli

Na začátku vztahu je to vždy snadnější. Prakticky neustále po vás touží a tak stačí málo k jeho vyvrcholení a spokojenosti. Ovšem s narůstajícím číslem značící vaše výročí se pomalu vytrácí ze vztahu vášeň, smyslnost a sexualita.  Jak uspokojit partnera v posteli i po pár letech?  Není náhodou, že páry, které jsou spolu třeba i několik desítek let, už nemají tak častý sex jako na začátku vztahu. Nejen, že s tím souvisí rostoucí věk, ale také přetrvávající stereotyp. Vneste proto do vašeho vztahu nový náboj a naučte se tyto 3 sexuální pohyby. Stanete se díky nim bohyní v posteli.

Nejdříve si to nacvičte

Než se ale pustíte do svádění, nejprve si tyto pohyby nacvičte. Pohyby jsou totiž fyzicky náročnější, a tak je jejich procvičení základ. Uvidíte, že vám pak půjdou mnohem snáze. V praxi je pak samozřejmě můžete různě obměňovat.

Pohyb - Pánevní tanec

První sexuální pohyb, který si zde popíšeme, se jmenuje „Pánevní tanec”. U něj budete vy nahoře a partner dole, tedy tzv. poloha na koníčka. Nejdříve si na partnera obkročmo tváří v tvář sedněte a užijte si jeho přítomnost hluboko ve vás. Hloubku zásunu můžete kontrolovat sílou, s jakou si na partnera sednete. Následně místo klasického pohybu nahoru a dolů začněte zadečkem opisovat kružnici nebo osmičku. Nejprve si tento pohyb nacvičte bez partnera nanečisto. Pokud jste nikdy podobné pohyby nedělala, budete nejspíše zpočátku ztuhlá. Ale nebojte, všechno se uvolní a pro partnera už budete krásně připravená. Rychlost a velikost kroužení necháme na vás. Ideální je kroužení různě kombinovat a měnit, aby váš partner nikdy nevěděl, co přesně přijde, a dostalo ho to tak do sexuálního nebe.

Pohyb - Zezadu vleže

Druhý sexuální pohyb, po kterém bude po vás doslova šílet, je na první pohled jednoduchý, ale poměrně fyzicky náročný. Lehnete si při něm na bříško na postel nebo nějakou podložku a partner si lehne obkročmo na vás. Jemně do vás zezadu pronikne. Ovšem místo toho, aby se pohyboval on, začnete se vstříc jeho chloubě hýbat vy. Nahoru a dolů, nahoru a dolů. Hýbete pouze pánvi, nikoliv celým tělem nebo nohami. Zbytek těla leží v klidu na posteli či podložce. Právě proto je tento pohyb poměrně fyzicky náročný, neboť do něj musíte zapojit zádové, břišní a stehenní svaly. Ovšem partner bude vzdychat blahem.

Pohyb - Běžte mu naproti

Poslední pohyb je celkem nevýrazný, ovšem dokáže v posteli divy. Zaujměte s partnerem klasickou misionářskou polohu. Ovšem opět místo toho, aby se hýbal on, začnete vy. Partner tedy bude naprosto v klidu a vy k němu budete vypínat pánev. Nahoru a dolů. Avšak ne klasicky, ale pomocí vlnění bříška a pánví. Váš pohyb bude z boku připomínat hadí vlnění. Rychlost a sílu vypětí můžete koordinovat, a tak můžete také kontrolovat sílu vzrušení. Uvidíte, že se to partnerovi bude moc líbit.

Jak uspokojit partnera v posteli

Pokud budete tyto pohyby zkoušet poprvé, doporučujeme si je nejen dopředu nacvičit, třeba s peřinou nebo polštářem, ale také doporučujeme na ně vašeho partnera připravit. Ovšem abyste nezkazily radost z překvapení, běžte na to trochu oklikou. Připravte romantický večer, uvařte výbornou večeři, navoňte se afrodiziakálním parfémem a pořiďte si sexuální příručku Zerexsutru. Nechte se inspirovat i skutečnými příběhy v Zerexsutře. Naberte sebevědomí v posteli a objevte nová kouzla postelových hrátek. Jedná se pouze o unikátní knihu, ve které najdete nejen zajímavé sexuální polohy, ale také rady a tipy na milování na netradičních místech. Nechte se inspirovat a staňte se bohyní sexu. Zerexsutra



zerexsutra erotogénní zóny jak uspokojit partnera v posteli sexuální príručka
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow