Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Sex a erotika

Jak na anální sex? Užijte si ho pořádně oba

Autor článku: redakce Zerex.cz 14.03.2018 00:00 Jak na anální sex?

Spousta mužů se jen při představě na něj žhaví doběla. Mnoho z nich po něm touží, mnoho z nich k němu přemlouvá svou partnerku, mnoho z nich se na něj těší jako na Vánoce. Anální sex. Odjakživa téměř zakázané ovoce našich ložnic. Chtěli byste jej taky vyzkoušet, ale nechcete přitom vaší partnerce ublížit? Chcete, aby si jej taky pořádně užila? Přejete si, aby se stal pravidelnou součástí vašeho milostného života? Poradíme vám jak na anální sex.

Začněte na začátku - domluvou!

Anální sex je ještě i dnes, v dnešní otevřené společnosti, poměrně tabu. Málokdo o něm hovoří zcela otevřeně. A není se čemu divit. Pro spoustu žen je nepříjemný, dokonce až bolestivý. Přitom to značí pouze a jen na nekvalitní přípravu. Než se tedy do něčeho pustíte, promluvte si nejprve se svou partnerkou. To je základ. Domluvte se na tom, jak to celé bude probíhat. Proberte všechny drobnosti, detaily i třeba strachy, které se ve vás z tohoto typu sexu odehrávají.

Anální sex vyžaduje řádnou hygienu

Pokud se na análním sexu domluvíte a oba s ním souhlasíte, můžete přejít k dalšímu kroku, a tím je hygiena. Nebudeme si totiž nic nalhávat, anální otvor není zrovna nejčistším místem na těle, a tak je potřeba jej pořádně umýt. Žena by se měla pořádně osprchovat a muž by si měl omýt alespoň své přirození. Prevence je základem úspěchu.

Najděte si vhodné místečko

Jakmile jste oba na sex připraveni, najděte si vhodné místečko, kde vás nikdo nevyruší. Ideální je stará dobrá ložnice. Tady se oba cítíte příjemně, je zde pohodlí a s největší pravděpodobností zde máte i největší soukromí. Během tohoto typu sexu se totiž musí vaše partnerka zcela uvolnit, a to na rušném místě nepůjde.

Vhodný lubrikační gel a předehra

Oba si tedy lehněte na postel a začněte s klasickou předehrou. Snažte se navodit maximálně erotickou a vášnivou atmosféru. Oba by jste po sobě měli doslova hořet touhou. Už během předehry se také věnujte análnímu otvoru své partnerky. Věnujte mu dostatečnou a něžnou pozornost. Nezapomeňte, že zprvu to pro partnerku bude nové a divné, a tak na ni netlačte. Jděte na to pomalu. Snažte se ji na anální sex dostatečně připravit. A ač se to v první chvíli nebude zdát, pokud se partnerka dostatečně uvolní, pojme bezbolestně celý váš ztopořený úd.

Skvěle se v tuto chvíli osvědčí lubrikační gely, které vše zpříjemní a zjednoduší. Bez nich bychom anální sex dokonce ani nedoporučili. Sáhnout můžete po zaručené jistotě, a to lubrikačním gelu na bázi vody. Ty jsou nejuniverzálnější a nejrozšířenější. Navíc mají vysokou klouzavost, čímž jsou právě pro anální sex nejvhodnější. Pokud víte, že vám lubrikační gely na bázi vody nevyhovují, mrkněte do Zerexsutry, kde doporučujeme další typy gelů, které jsou k análnímu sexu vhodné. Zerexsutra - pro lepší sex

Jdeme na věc!

Vrátíme se ale k samotnému sexu. Jakmile je tedy vaše partnerka dostatečně vzrušená, uvolněná a připravená, můžete se pustit do samotného sexu. Lehněte si oba na bok. Přitiskněte si partnerčin zadeček na své přirození a pomalu do ní pronikejte. Opět na to běžte pomalu. I když už je totiž partnerka uvolněná, neznamená to, že do ní můžete vniknout rychle a prudce. Opět se snažte milimetr po milimetru a hlavně něžně.

Nezapomeňte vaší partnerce věnovat dostatečnou pozornost a čas od času se jí zeptat, zda je to v pořádku. Pokud totiž vše uspěcháte a nebudete na svou partnerku brát ohledy, mohlo by se stát, že už se anální sex nikdy nebude opakovat. Tak na to myslete. Během análního sexu ji můžete rukou či vibrátorem stimulovat klitoris. To ji ještě více uvolní a vzruší.

Pár tipů na závěr

Pokud chcete, aby byl anální styk maximálně bezpečný, vsaďte na kondom. Nezáleží totiž na tom, zda jste s partnerkou několik dnů nebo let, s kondomem je tento typ pohlavního styku vždy bezpečnější. Pokud se vám oběma anální styk zalíbí, můžete vyzkoušet i jiné polohy. Výše byla popsaná základní poloha, která bývá pro začátek nejpohodlnější. Existuje ale spousta dalších, které se vám budou líbit. Všechny najdete popsané v Zerexsutře. Jedná se o polohy, které můžete vyzkoušet nejen doma, ale třeba také v autě, ve sprše nebo ve vaně.

Vyzkoušet také můžete řadu análních hraček a pomůcek, které vaší partnerce pomohou se na anální sex lépe připravit a více si jej časem užívat. Nejoblíbenější je anální kolík, ke kterému najdete také spoustu informací v v sexuální přiručce  Zerexsutře. A pokud nakonec zjistíte, že anální sex není nic pro vás, určitě si nezoufejte. Existuje tolik možností a tolik poloh v klasickém sexu, že bude váš milostný život pestrý až až. Ne každému anální styk sedne, ale určitě to není konec světa. Zásadou je, že se vám to vždy musí líbit. 



předehra anální sex jak na anální sex lubrikační gel
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow