Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Sex a erotika

TOP tipy jak dosáhnout společný orgasmus

17.08.2017 00:00 společný orgasmus

Na začátek tohoto tématu budeme trochu vědečtí. Průzkumy ukazují, že 75 % můžu zažívá pravidelně se svou partnerkou orgasmus. Naproti tomu ženy jsou na tom o malinko hůř, pouze 30 % dosáhne pravidelného vyvrcholení. To prozatím nemluvíme o společném vyvrcholení, jehož celkové procento je ještě nižší. Zkrátka ne každý pár má štěstí, že společný orgasmus sdílí současně. Vlastně jde o docela vzácný jev, který však nemusí být nemožný. Existuje několik tipů a rad, jak sladit svůj vrchol do stejné chvíle a dosáhnout společný orgasmus.

Nedořešené problémy

Pokud máte problémy s erekcí nebo snad se samotným vyvrcholením, hlavní příčinou může být stres. Problémy v práci, spousta povinností a nedořešené úkoly. Tyto nepříjemné věci častěji vnitřně trápí ženy než muže a hůře s nimi i bojují. Pokud se už nacházejí z práce doma, stále je daný problém užírá a nemohou si vychutnat ani pár intimních chvil se svým partnerem. Základním pravidlem je omezit svůj stres na minimum a naučit se oprostit od pracovních záležitostí hned, jak zavřete dveře své pracovny. Nemíchejte pracovní a osobní život, jinak ztratíte veškerou duševní pohodu.

Předčasná ejakulace

Předčasná ejakulace je u mužů dost častý jev, ženy ovšem potřebují o něco více času, aby dosáhly orgasmu.  Existuje spousta způsobů, jak vyvrcholení oddálit, od přerušované soulože přes kegelovy cviky a dýchací cvičení až po tablety, které prodlužují délku pohlavního styku. Takovými jsou například i přírodní tabletky Zerex Extralong, které jsou určeny k prodloužení pohlavního styku.

Čas experimentovat

Nebojte se použít při svých sexuálních hrátkách i nějakou tu erotickou hračku. Právě vibrátory mohou napomoci tomu, aby váš společný orgasmus přišel v pravou chvíli a byl zcela dokonalý. Pořiďte si úzký vibrátor se štíhlou a zúženou špičkou, takový nejlépe zacílí místo, které je pro ženy nejcitlivější.  

Správná poloha pro společný orgasmus

I to je velmi důležitá věc. Každá poloha je partnerům jinak příjemná, muže více vzrušuje poloha zezadu, ženy spíše na koníčka. V tomto případě nechte rozhodnout ženu, co se jí líbí. Nejideálnější polohy jsou takové, kde žena může sama regulovat rychlost a hloubku proniknutí. Tak snáze dosáhnete společného vyvrcholení. Penis je citlivý po celé délce a každý nový pohyb či proniknutí vnímá velmi intenzivně. Zkoušejte proto i nové polohy, které vám otevřenou nové možnosti sexuálního propojení.



společný orgasmus vrchol oddálení ejakulace
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow