Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Naše tělo

Je možné zvětšení penisu přírodní cestou?

15.12.2019 00:00 zvetseni-penisu

Přál byste si mít větší nádobíčko? Nevadil by vám centimetr či dva navíc? Hledáte ovšem možnosti, které se obejdou bez skalpelu a bolesti? Pak jste tady naprosto správně. Průměrná délka penisu je v Česku 15 cm, ale většina mužů přesto není s velikostí své chlouby spokojená. Pokud se k průměrným číslům nepřibližujete, nijak si nezoufejte. V tomto článku si popíšeme všechny možnosti zvětšení penisu, a to pouze přírodní, přirozenou cestou. Nebudete muset na žádnou operaci, nebudete muset pod kudlu, nebudete muset podstupovat žádné šílené procedury.

Zvětšení penisu přírodní cestou

Po větším penisu touží asi každý muž na planetě. Tedy až na Mexičana Roberta Esquivela Cabreru, který má úd dlouhý neskutečných 48 cm. Ten asi žádné prostředky pro růst penisu skutečně nehledá.

Ovšem ti ostatní, kterým do vínku žádná nadprůměrná anakonda dána nebyla, hledají a zjišťují prakticky celý život, zda by to nešlo o pár centimetrů zvětšit.

V prvé řadě je ale nutné si uvědomit, že ač existují dnes poměrně úspěšné techniky zvětšení penisu, a to se bavíme zejména o těch chirurgických, pořád se jedná o prodloužení penisu jen o pouhých pár milimetrů, maximálně jednotky centimetrů.

Rozhodně nelze očekávat, a to ani u těch nejpokročilejších metod, růst o 5 nebo třeba dokonce 10 cm. K takovému růstu ani po nejúspěšnější chirurgické operaci bohužel nedojde.

Pro začátek je tedy důležité nastavit si správná očekávání a nečekat žádné velkolepé zázraky.

Operativní zvětšení penisu není bez rizika

Zároveň není operace ke zvětšení penisu vhodná úplně pro každého. Stejně jako jakákoliv jiná operace je i tato spojena s jistými riziky. MUDr. David Tomášek uvádí: „S výkonem jsou spojena standardní rizika patřící chirurgickému výkonu – šokové stavy, infekce, rozpad rány, hojení druhotné (per. secundam). Ztráty citlivosti, možnosti erekce, nebo změny tvaru penisu jsou vzácné a bývají spojené s nešetrným postupem při výkonu. Poruchy močení jsou též vzácné.

A pokud odhlédneme od rizik, pak to není ani nejlevnější varianta. Cena takové operace se totiž pohybuje od 20 000 Kč až do 100 000 Kč.

Nebylo by proto přece jen lepší podívat se po přirozených způsobech, jak zvětšit penis?!

Způsoby zvětšení penisu přírodní cestou

Nyní se tedy pomalu přesuneme k jednotlivým možnostem, jak zvětšit penis přirozeně, jednoduše, svépomocí a bez nutnosti bolestivé a předražené operace.

Růst penisu pomocí vlastní krve

V prvé řadě je skvělým způsobem využít svou vlastní krev. Nebojte, nebudete si muset nikde nic píchat ani pouštět žilou. V tomto případě máme na mysli, zvýšit prokrvení penisu a nahrnout do něj více vlastní krve.

To můžete udělat několika způsoby.

1.    Vakuová pumpa

Nejúspěšnější možností jsou v tomto případě vakuové pumpy.

Ty dokážou velice účinně a jednoduše zvýšit množství krve v penisu a tím přirozeně zvětšit jeho velikost a objem.

Vakuová pumpa totiž funguje na principu podtlaku. Použití této pomůcky je velice jednoduché. Penis vložíte do pumpy a dostatečně odčerpáte kyslík. Díky vytvořenému podtlaku se vžene více krve do penisu, načež je penis následně pevnější a větší než obvykle.

Čím více jej „odsajete”, tím větší tento efekt bude. Zároveň čím déle podtlak udržíte, tím déle vám výsledná velikost a pevnost penisu vydrží.

Ty nejlevnější vakuové pumpy můžete sehnat už za 199 Kč. Avšak podle odborníků jsou nejúčinnější vakuové pumpy až v cenové hladině kolem 5 000 Kč.

Při pravidelném používání vakuové pumpy se vám může penis stabilně zvětšit i o několik milimetrů. Zároveň se vám zlepší prokrvení penisu i vaše celkové sexuální výkony v posteli. Zpevní se vám erekce, prodlouží se vaše výdrž v posteli, zlepší se vám vnímání sexuálních podnětů a zároveň dokážete podat mnohem lepší milostné výkony. Tato pomůcka má tedy celou řadu benefitů.

2.    Doplňky stravy pro zlepšení prokrvení penisu

Podobným způsobem, avšak naprosto odlišně fungují i nejrůznější doplňky stravy pro zlepšení prokrvení penisu. Mezi takové doplňky stravy se řadí například i Zerex Klasik.

Tyto doplňky stravy taktéž, stejně jako vakuové pumpy, zvětšují objem krve v penisu, avšak ne pomocí podtlaku, ale pomocí účinných přírodních složek, které celkově napomáhají správnému prokrvení organismu.

Tím, že bude váš penis více naplněn krví, bude pevnější, tvrdší a zároveň i opticky větší. Ač se opět nebude jednat o desítky centimetrů, ale pouze o pár milimetrů, pořád bude tento výsledek znatelný.

Toto zvětšení pomocí doplňků stravy je zcela bezpečné, přirozené a bez vedlejších účinků. Nemusíte se bát žádných bolestí hlavy, migrén, nevolností nebo dokonce průjmů. Doplňky stravy pro zlepšení prokrvení penisu jsou zcela bez vedlejších účinků a mohou je užívat zdraví muži prakticky všech věkových kategorií.

Zároveň takové přípravky posilují sexuální libido, podporují pevnou erekci a zvyšují obranyschopnost organismu. Jsou tedy nejen skvělou volbou pro růst penisu, ale také pro celkové sexuální zdraví muže.

Zvětšení penisu pomocí mužského pohlavního hormonu

Je všeobecně známo, že mužský pohlavní hormon stojí za mužskou sexualitou. Podporuje sexuální libido, zvětšuje množství ejakulátu a zpevňuje erekci.

Pokud má tedy muž mužského pohlavního hormonu v těle málo, projeví se to i na jeho sexualitě.

Zároveň má však mužský pohlavní hormon vliv i na velikost vašeho penisu. Potvrdila to unikátní studie O. Rashida, N. Rama, S. Farooqa a Z. Kirana z roku 2017 s názvem „Idiopathic hypogonadotropic hypogonadism reversal after TST replacement in a 34-year-old male”.

Tito lékaři z Aga Khan University Hospital, Karachi z Pakistánu totiž objevili silný vztah mezi hladinou mužského pohlavního hormonu a velikostí penisu.

Výsledky této studie ukazují, že pokud má muž v těle mužského pohlavního hormonu dostatek, a to alespoň v rozmezí od 264 do 916 ng/dl, pak nejen, že vykazuje typické mužské rysy, jako je větší ochlupení v oblasti obličeje a hrudníku, velké množství svalů či pevnou erekci, ale také má mnohem větší penis než ten, kdo má mužského pohlavního hormonu v těle nedostatek, tedy pod 264 ng/dl.

Proto z toho vychází jednoduché řešení - mějte dostatek mužského pohlavního hormonu a budete mít přirozeně větší penis. Jenže, jak na to?

Jak přirozeně zvýšit hladinu mužského pohlavního hormonu v těle?

K tomu vám opět pomohou speciální doplňky stravy. Třeba i přímo výše zmíněný Zerex Ultragold.

Tento doplněk stravy totiž obsahuje unikátní směs bylin a extraktů z tradičních rostlin, které přirozeně zvyšují hladinu mužských hormonů v těle. Je to hlavně bylinka s názvem kotvičník zemní, která stojí za přirozeným nárůstem hladiny mužských hormonů v těle.

A nemyslete si, že je to jen nějaký výmysl. Přirozené zvýšení hladiny mužského pohlavního hormonu v těle pomocí kotvičníku zemního potvrzuje i řada studií.

První studie na toto téma vyšla v roce 2014. Tato práce přinesla systematický přehled účinků kotvičníku zemního na mužskou hladinu mužského pohlavního hormonu. Výzkumníci v tomto případě zjistili, že kotvičník zemní může zvýšit hladinu mužského pohlavního hormonu v těle.

Jelikož se nejednalo o jednoznačné prokázání tohoto tvrzení, proběhla o dva roky později další studie s názvem „Pro-sexual and androgen enhancing effects of Tribulus terrestris L.: Fact or Fiction”. Tato v pořadí již druhá studie sledovala muže ve věku od 14 do 60 let a trvala od 2 do 90 dnů. Během této doby bylo zjištěno, že kotvičník zemní skutečně může zvýšit hladinu mužského pohlavního hormonu v těle.

Další výzkumy ukazují, že užívání kotvičníku zemního může léčit dokonce i erektilní dysfunkci.

Uznávaná česká sexuoložka-androložka MUDr. Taťána Šrámková, CSc. zmiňuje užívání kotvičníku zemního: „Kotvičník zemní je u mužů populární, používaný v atraktivní víře jako výživový doplněk zlepšující sexuální zdraví. Pokud muž nemá krevními testy a komplexním vyšetřením prokázaný nedostatek mužského pohlavního hormonu či jiné závažné onemocnění, a přesto se cítí unavený, bez vitality, bez energie, je možné užít bez porady lékařem doplněk stravy k posílení organismu, ke zvýšení energie, síly a celkové tonizaci organismu, např. kotvičník zemní. Avšak pozor, kotvičník není určený k léčbě nedostatku mužského pohlavního hormonu, potence či plodnosti, není lék, nemá farmakologický účinek.”

Zvětšení penisu pomocí speciálních cviků

Kromě zvětšení svého údu zvýšením objemu krve v penisu nebo zvětšení penisu pomocí mužského pohlavního hormonu, můžete vyzkoušet také zvětšení penisu pomocí speciálních cviků.

Jedná se o speciálně vytvořené cviky ke zvětšení penisu. Většina z nich funguje na principu lepšího prokrvení vašeho údu, protahování penisu a masáže vašeho přirození.

A jaké cviky to jsou?

Jelqing - dojení penisu

Na prvním místě nemůže být žádný jiný cvik než Jelqing, tedy jinak řečeno tzv. dojení penisu. Jelqing je celosvětovým fenoménem. Tisíce mužů mu už propadlo a další tisíce hlásí perfektní výsledky při jeho cvičení. A o co se vlastně jedná?

Jelqing představuje protahování a vytahování penisu. Základem je pořádná lubrikace. Uchopte penis těsně pod žaludem pomocí palce a ukazováčku. Penis mírně natahujte směrem od těla po dobu zhruba 15 sekund. Bude to působit, jako byste si chtěli penis podojit, proto také to pojmenování „dojení penisu”.

Ovšem ač to může působit bolestivě, rozhodně by vás to bolet nemělo. Pokud je to pro vás jakkoliv bolestivé, rozhodně ve cvičení nepokračujte, mohl byste si totiž ublížit.

Jestliže budete toto cvičení provozovat pravidelně, může se vám penis zvětšit i o pár milimetrů. Zároveň se vám přirození lépe prokrví a bude při erekci mnohem pevnější.

Strečink - protahování penisu

Druhou cvičební technikou, kterou můžete dosáhnout mírného zvětšení penisu, je strečink, tedy protahování penisu. V tomto případě ale nepůjde o strečink, jaký znáte ze cvičebních lekcí, ale o strečink pouze penisu. Jak na to?

Jednou rukou pevně chyťte žalud penisu a druhou uchopte kořen penisu. A opět, stejně jako u jelqingu, začněte natahovat. Natahujte penis tak dlouho, dokud je to pro vás možné a ještě to není bolestivé. Ale pozor, nenatahujte pouze předkožku. Tím byste ničemu nepomohl. Natahujte celý penis.

Díky tomu opět dojde ke zlepšení prokrvení penisu, k jeho promasírování a ke zpevnění erekce.

Kruhová rotace

Třetím cvikem je tzv. Kruhová rotace. Kruhová rotace je velice podobná předchozímu cvičení, akorát místo natahování celého penisu, natahujete penis pouze za jeho špičku, tedy za žalud.

Uchopte penis za žalud, natáhněte jej a zároveň s ním otáčejte doprava a doleva. Tím získáte onu kruhovou rotaci. Podobné natahování si můžete vymýšlet i vy sami. Tyto cviky jsou si velice podobné, ale o tom to vlastně je. Každý muž by si tedy měl být schopen najít přesně takovou techniku, která mu bude vyhovovat a bude mu příjemná.

Zvětšení penisu pomocí závaží

Čtvrtou možností je zvětšení penisu pomocí speciálních závaží. Tato varianta je asi jednou z vůbec nejstarších. Podle odborníků ji totiž využívali i faraonové starověkého Egypta. Takže vidíte, že touhu po větším nádobíčku si člověk s sebou nese skutečně od nepaměti.

Taková speciální závaží na penis můžete sehnat například v erotických obchodech. Jedná se o malá závaží, většinou pouze o váze několika gramů. Tato závaží si připnete na svůj penis a necháte na ně působit gravitaci. Vlastně se jedná o další způsob natahování penisu, akorát v tomto případě ne vlastní rukou, ale s pomocí závaží. Výsledky jsou ovšem podle výrobců viditelné až za několik měsíců. Takže je nutné proceduru pravidelně a dlouhodobě opakovat.

Závaží na penis stojí od 1 000 Kč až po 10 000 Kč. Záleží na vašem výběru.

Protahování penisu v obou směrech

Poslední možností, jak procvičovat svůj penis, zlepšovat v něm prokrvení a zároveň jej mírně zvětšovat, je protahování penisu v obou směrech.

I v tomto případě půjde hlavně o protahování a vytahování penisu. Pokud totiž chcete dosáhnout zvětšení penisu, je nejlepší variantou právě ono vytahování, natahování a protahování penisu. A jak se tedy správně provádí protahování penisu?

Jednou rukou chytněte žalud penisu, druhou rukou uchopte jeho tělo. Penis pořádně natáhněte, každou rukou jej však budete natahovat do opačného směru.

Díky těmto jednoduchým technikám, které můžete provádět sám doma, můžete dosáhnout mírného zvětšení penisu.

Na velikosti penisu nezáleží

Je vidět, že pánové jsou v oblasti zvětšování svých nádobíček skutečně kreativní. Jen v tomto článku jsme si popsali 9 možností zvětšení penisu, a to včetně chirurgického zákroku, který rozhodně není pro každého. Podle průzkumů je každý druhý muž nespokojen se svou chloubou, a z našeho výčtu možností zvětšení penisu je to jednoznačně znát.

Přitom ale na velikosti nezáleží! A to teď pouze bezmyšlenkovitě neopakujeme tisíckrát omílané klišé, ale mluvíme naprosto vážně.

K čemu vám totiž bude velký úd, pokud jej v posteli neumíte používat?! K čemu vám bude obrovský macek, pokud si najdete drobnou, něžnou dívku, která ji nemá „jako dveře do chléva”?! K čemu vám bude nadprůměrná anakonda, pokud nedokážete dosáhnout pevné erekce?!

Pánové, na co se tady snažíme upozornit, je fakt, že ani největší penis na světě vám nezajistí to, že budete tím nejlepším milencem na planetě. Mnohem důležitější než velikost penisu je tvrdá erekce, empatie, správná technika při sexu i kreativita v milování. Můžete totiž mít klidně penis o délce 30 cm, ale pokud jej nebudete umět ovládat, bude vám úplně na nic.

Navíc většina žen hledá spíše pohodového chlapa, který jí bude oporou, než který by v kalhotách schovával bestii. Proto se přestaňte stresovat, zda jste nebo nejste nadprůměrně či alespoň průměrně obdařen, přestaňte se porovnávat s ostatními a zaměřte se spíše na kvalitu sexu. Není totiž nic horšího než muž, který chce v prvé řadě uspokojit sebe a až na druhém místě myslí na partnerku. Snažte se proto partnerce vždy naslouchat, snažte se jí vyhovět v jejích sexuálních přáních a uvidíte, že nebudete potřebovat žádnou velkou kládu.

 

Když jste už tady, co takhle si přečíst zajímavé fakta o mužské obřízce?



jak změřit penis velikost penisu zvětšení penisu
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow