Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Erotický horoskop

Býk – žena

22.04.2014 23:10
Jestli máte ve svém okolí ženu ve znamení Býka, pak si určitě dobře uvědomujete milí pánové, že právě taková žena s takovou povahou by měla být Vaší partnerkou. Samozřejmě, pokud jí už není. Ženy v Býku si nepotřebují na nic hrát a vypadají elegantně i v teplákách. Jednoduše z nich vyzařuje ženskost a cit, který mají pouze ženy.

Charakteristika znamení Býk žena

Jestli si na sebe žena Býk obleče cokoliv, co jí sluší, bude v tom vypadat výjimečně. Má ráda módu, avšak nechá si poradit, pokud jí něco nesvědčí. Nerada působí příliš extravagantně, avšak ani konzervativní styl není v jejím podání k zahození. Pokud se však dostanete do rozhovoru s ní, určitě Vás ohromí svým dobrým smyslem pro humor a inteligencí, kterou umí v rozumné míře použít. Někdy ženy v znamení Býk vyvolávají u opačného pohlaví pocit, že jsou relativně nesmělé a stydlivé. Na svádění nepoužívají erotické kostýmy nebo se jen tak neprochází ve spodním prádle. Přehození si nohy přes nohu či jiné nepatrné náznaky by však muž měl umět u ní odhalit. Určitě si na sebe nedá nic, v čem by měla obrovský výstřih nebo v čem by jí bylo vidět kalhotky. Může tak vyvolávat dojem, že je trochu staromódní, ale v posteli je to rozhodně dračice.

Žena Býk láska a sex

Pokud se Býk žena do někoho zamiluje, je to láska na pevných základech, alespoň z její strany. O své správné volbě v podobě muže je skálopevně přesvědčena a nedá se jen tak lehce odradit. U mužů se snaží být sexy, přičemž svádění jí není cizí. Tak, jako většina žen, i tyto ženy si umí muže ovinout kolem prstu a taky jim není cizí s ním později manipulovat. Na jedné straně je připravena na ty nejrůznější sexuální hry v posteli, na straně druhé nikdy nechce, aby si ji muž omotal kolem sebe a ona mu úplně podlehla. Jednorázový sex moc v oblibě nemá, přičemž preferuje spíše vztahy na delší období. Muž v její blízkosti by se měl umět adekvátně projevit a zahrnovat takovou ženu láskou, přičemž žena se mu umí adekvátním způsobem odvděčit. Ženy ve znamení Býk mají však své zásady, bez kterých rozhodně nepřijde k milování. Jestli jste očekávali, že se to může odehrávat i ve špinavém autě nebo venku, kde není pohodlí a čistota, pak jste na velkém omylu. Určitě si potrpí na všechny maličkosti, které vytvoří z obyčejného místa ten nejvhodnější prostor pro milování. Totéž platí i v případě, že je těsně před orgasmem. Žena Býk vysílá jasné signály toho, co je třeba ještě udělat k dosažení absolutní spokojenosti. Ona dokáže muže vzrušit zejména svými ústy a používáním jazyka, přičemž muž se má snažit udržovat ji pomocí svých pohybů v sexuální vzrušivosti a napětí. Pokud je chlap alibistický a myslí jen na sebe, pak u takové ženy nemá šanci. Určitě se u ní třeba dostatečně snažit a získat si ji, přičemž ona se Vám odvděčí nádhernými vzpomínkami na sex.


sexuální horoskop
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow