Zerex Magazín

Poctivě připravované články o tom nejdůležitějším, co potřebuje každý vědět o svém zdraví.

Vyberte si z menu téma, které Vás právě teď nejvíce zajímá.

Erotický horoskop

Beran – žena

Autor článku: redakce Zerex.cz 22.04.2014 00:00 Horoskop - žena ve znamení Beran

Jestli potkáte ženu ve znamení Beran na ulici, asi to nebude ta, která je dokonale upravená a má na sobě několik vrstev make-upu. Jednoduchost je hlavním poznávacím znakem, které lze na takové ženě zpozorovat. Beran žena si však dá mnohem více záležet na tom, jaké oblečení má na sobě. V případě, že má pěkné křivky, její oblečení je tomu také přizpůsobeno. Často chce upozornit na svůj zadek nebo prsa, která jsou dominantní a ví, že pěkné oblečení dokáže u muže rozpoutat větší vášeň, než dokonale nalíčená tvář.

Jak získat ženu Berana

Žena Beran navenek působí velmi sebejistě, až to může vyvolávat dojem, že je odměřená. Nelze jí to však vyčítat, protože je přece ve znamení, které je charakteristické tím, že si jde tvrdě za svým cílem. Tyhle ženy neohromí jen tak kdejaký muž, který má šarm a pěkně vypadá. Dříve než muž je ohromí jakýkoli majetek, který stojí za zmínku a kterým by se ženy mohly pochlubit. Velmi oblibuje drahé věci a není jí cizí, když si dopřeje i něco, co absolutně nepotřebuje, ale slouží to na její potěšení.

Ve svém nitru je však žena Beran velmi romantická duše. Dokáže se nechat svádět i dlouhé hodiny, přičemž ona si tuto situaci naplno užívá. Jestli si ji však chcete získat, rozhodně nic nezkazíte romantickou večeří či svíčkami, které by neměly chybět ani u postele. Při rozhovoru byste neměli šetřit komplimenty, které by ženu dokázali ještě více rozvášnit a dostat ji takříkajíc do kolen. Jako muž si musíte zvyknout ji často obdarovávat hezkými dárky, protože jak jsme si již výše uvedli, materiální věci jsou u ní velmi důležité. Pokud byste požadovali větší vzrušení se ženou ve znamení Berana, pak jí můžete klidně obdarovat hezkým spodním prádlem, protože zábrany těchto žen jsou o něco více posunuté

. Určitě jsou takové ženy dostatečně cílevědomé na to, aby uměli rozpoznat chlapa. V případě, že se jim zlíbí, pak se snaží o jeho přízeň. Vypadají před ním dostatečně přitažlivě, aby si muže dokázali ovinout kolem prstů. Pak však přichází často tvrdá rána v podobě odkopnutí partnera a čekání, že se k Vám vrátí.

Beran žena a sex

Co se týče předehry, třeba taky i sledovat čas. Takové ženy nemají příliš rádi, pokud trvá dlouho a musí čekat, dokud se nedostanou k tomu podstatnému. Pokud je to tedy muž, který je příliš citlivý, může-li převzít iniciativu a všechno dělat podle sebe, pak je dost složité, aby si se ženou v tomto znamení sedl a měli spolu vztah. Beran žena očekává od chlapa jen vášeň a cit, který jí chyběl. Pokud si chlap myslí, že bude stačit jen podprůměrný výkon, je na omylu. Žena ve znamení Beran chce být rozhodně dominantní, která bude rozhodovat o tom, co se stane a co ne. Mužské tělo ji dokáže vzrušit, avšak jen takové, které má na břiše i nějakou tu cihličku či na rukách kopečky svalů.



sexuální horoskop
Zerex Magazín arrow
Zerex Magazín arrow